Abdl > O jiných AB/DL stránkách

ABDL komunita na G+

<< < (3/3)

tretioko:

--- Citace: "nadrzeny" ---K tomu P.S. není co dodat, to samozřejmě problém je, ale nemůžou za to soc. sítě, telefony ani jejich autoři- to je jen blbost uživatelů.
--- Konce citace ---

Porad za tohle zivoty ohrozujici jednani asi nejsou dostatecny postihy. Kdyby se misto pokut rezalo rakoskou na holou, kazdej takovej vul/dyllyna by si to hned rozmyslel/a. Bohuzel, tohle jde proti filozofii "rozvinute kozumni spolecnosti," AI a jinych "pseudoochrancu" lidskych prav. Ale ja jsem vsema deseti pro (i kdybych to mel nekdy sliznout treba i ja sam...) Me je celkem jedno, kdyz se nekdo chce zabit (o jednoho pitomce min,) ale at aspon pritom nezabiji nekoho, kdo este chce nejakej cas zit. Ty blondyne jsem musel uhnout skoro az do pangejtu, a ze nalitava na zadek kamionu, co jel prede mnou, si vsimla opravdu az na posledni chvili. Takze pukud by do toho nakladaku nalitla, tak do toho asi vletim taky - nejspis bych to neubrzdil, bo jsem chtel ten nakladak predjizet. Kdyby to nakladak zahamtnul, tak dobrzdim, ale s blbbou blondynou jsem jaksi nepocital. Ja mam rad adrenalin, ale ten zrovna  za volant nepatri.

VENDI:
nadržený: Budu o tom přemýšlet. Mám jen facebook, ale málokdy tam zajdu. Navíc se budu snažit poslat alespoň nějaké svoje foto ať tu nemám prázdno.

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi