abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Jak mít z přítelkyně malou holčičku :)
radek1017:
Tak po dlouhé době jsem zase aktivní a chtěl bych vás všechny poprosit o rady do začátku.
Mám novou přítelkyni. A rád bych zjistil jak by se tvářila na to kdyby nosila plenky a byla moje malá holčička :) Důležitá informace je asi ta, že je ještě panna, někde na netových diskuzích jsem totiž četl, že když to holka ještě nikdy neměla a bude u poprvé mít plínku tak nějak by se jí to třeba mohlo hodně líbit....a rád bych taky zjistil jak moc mě zkrátka miluje. Chodíme spolu už asi tři měsíce. A řídím se tím, že nemám co ztratit, takže bych jí to chtěl říct co nejdříve, tak po troškách samozřejmě :)
gumplík:
Zkus ji dát plínky,když má menzes a je u tebe doma a uvidíš co bude dělat-nadávat nebo to prostě vezme.Když si tu plínku vezme,tak máš z půlky vyhráno. :)
Anonymous:
Nevím no, jako reprezentantka něžnějšího pohlaví ti doporučuji s tím počkat. Z vlastní skušenosti jsem ve vztahu trvajícím 3 měsíce se ještě plně věnovala klukovi a ani jsem neměla pomyšlění na plínky. Moje plná mysl byla věnována jemu. Už to je na pováženou, když už třetí měsíc se vracíš k plínkam, zda si do ní doopravdy zamilovanej. V takovém případě, jak koneckonců píšeš, nemáš co stratit a dyžtak se k plínkám dostaneš alespon rychleji. Ale popravdě, jaká je pravděpodobnost, že potkáš dívku, co tě nebude mít za úchyla? Hodně malá, vždyt i zde na této stránce, kterou lidi vyhledávají proto, že mají něco do činění s plínkama, je nás holek tady šíleně málo. A z akčnějších jsem tady asi jen já. Ostatné to zde jen čtou a těžko by komukoliv přiznali, že se jim plínky líbí. A proto je to na uvážení, zda by ti nevadilo to risknout a myslet si, že právě ta tvoje je ta jedna ze sta, která je má ráda. V opačném případě jí můžeš lehce ztratit, protože tě bude mít za úchyla. Vím sama, že kdyby mi přítel řekl, že se mu líbí bondage, nebo latex,bylo by to v pohodě, ale kdyby mi řekl, že má rád třeba vomiting, už bych třeba byla smutná, že mu nemůžu udělat radost. Udělala bych to pro něj, ale né třeba každej tejden. Ale kdyby mi třeba řekl, že má rád odpaňování 15tiletých dívek (a s takovým klukem jsem se zde setkala doopravdy, jsou dívky, co chtějí být pro své vysněné už připravené a ne ty neskušené a pro ně je tady on) a kdyby mi řekl, že tohle dělá, tak bych to s ním asi ukončila. A stejně, nebo minimálně podobně se koukají na nás, co máme rádi plínky, ostatní lidé. Dej si doopravdy pozor. Pokus píšeš, že nemáš co stratit, tak okey, asi víš, jak na tom seš a o tuhle holčinu asi nestojíš. A ikdyž nevím, po jaké době absence ses k ní dopracoval, tak je to tvoje věc. Nicméně je taky docela pravděpodobné, že tě bude mít za úchyla, a to říkám jako holka, jak bych se třeba koukala na toho odpanovatele. Prostě nás tak lidi berou. Na stejné úrovni. Nevidí to jako my. Pečlivě se proto rozhoduj. Moje rada proto je třeba někdy, když budete venku a ted je léto, jde to často, a jí se bude chtít čúrat, tak nadhod, že mít plínku by ted bylo fajn, alespon bychom si nekazili chvilku.. Bude tě mít za romantika a zároven se dovíš, co na to říká. Třeba to alespon skusí pro příště a ikdyž z ní nebude nikdy milovník, vždy v létě to pár krát skusí a ty budeš mít mokro v kalhotech.
--- Citace: "gumplík" ---Zkus ji dát plínky,když má menzes a je u tebe doma a uvidíš co bude dělat-nadávat nebo to prostě vezme.Když si tu plínku vezme,tak máš z půlky vyhráno. :)
--- Konce citace ---
Vložku si měním hned, jakmile je co i minimálně zašpiněná. A to mám ráda plínky, myslíš, že bych si plínky nechala na krámy? Ha Ha :D
Anonymous:
Tak z mojí zkušenosti určitě na ní nijak netlač. Holka tě musí mít za prvé ráda. Ze začátku jsme jen tak blbli s plínkou (bavlněnou) a postupem času jsem jí ukecal do koupi jednorázovek a spali jsme v nich. Už mi kupuje jednorázovky a mám od ní mimi výbavičku. Potom s ní o tom mluv. Třeba jí nasměruj na tyto stránky, ať si udělá názor, že opravdu nikomu neškodíme. Každopádně moc nevěřím, že hned narazíš na holku co bude mít ráda plínky nebo latex, bondage atd. Prostě jí k tomu vychovat :-) A jak říkám, jestli tě holka bude mít opravdu ráda, tak to aspoň z části pro tebe udělá. Jinak žena si bere plínku když má menzes, ale jenom jako pojistku už na kalhotky s vložkou, kvůli prostěradlu a je spokojená. Plínku jen tak na krámy, to by byl asi sajgon :-) Prostě, najít si holku a makat na tom... Hodně štěstí :-)
marco:
--- Citace: "pampergirl" ---
Vložku si měním hned, jakmile je co i minimálně zašpiněná. A to mám ráda plínky, myslíš, že bych si plínky nechala na krámy? Ha Ha :D
--- Konce citace ---
Tak moje bejvalá přítelkyně si na menzes brala plínku, vždy to měla velmi silné a byla tam větší stráta krve, a sama říkala že na noc není nic lepšího, a v klidu může spát. U nás byl vztah k plínkám vždycky jinej, obá jsme zdravotníci a plínky jsme brali za normální věc. Laik má asi větší problém se odhodlat.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi