Abdl > Seznamka

Hledám ikontinentního muže

<< < (3/4) > >>

Tyrion:
Tohle fórum je polofunkční stará stoka, sice asi to nejlepší co je v současný době k dispozici, ale kvalita nic moc. Že tu o slušnou slečnu nezavadíte není divu. Nicméně nedíval bych se na věc tak pesimisticky, protože statisticky vzato je zastoupení něžného pohlaví se slabostí pro ABDL mezi 10 miliony lidí nějaké a rozhodně to není 0. Kdo hledá, ten najde. Ale čím jste starší, tím je to bohužel horší.

Monicka777:
Myslete si co chcete .. jsem holka ale je mi teprve 19 a vzhledem k tomu že mám přítele nehledam reálné seznámení ale jen psaní ;-)

jashax:

--- Citace: "Tyrion" ---Tohle fórum je polofunkční stará stoka, sice asi to nejlepší co je v současný době k dispozici, ale kvalita nic moc. Že tu o slušnou slečnu nezavadíte není divu. Nicméně nedíval bych se na věc tak pesimisticky, protože statisticky vzato je zastoupení něžného pohlaví se slabostí pro ABDL mezi 10 miliony lidí nějaké a rozhodně to není 0. Kdo hledá, ten najde. Ale čím jste starší, tím je to bohužel horší.
--- Konce citace ---
 Tak nějak se teda divím, že do té polofunkční stare stoky vůbec lezeš. Věř že dost lidi je za ní vděčno.

malaJohank:
Asi tak, já jsem za tuhle stránku taky vděčná, nic jiného českého neexistuje.

neznamy88:
Mě je skoro 18 :-) to ti nikdo nebere ze,máš,přítele, každý muž není stejný, popravde vecine lidi by,stejně jako me mohlo,osobní seznameni znicit "druhy" zivot,ten jak mě zna rodina,přátelé a tak dále určitě víte o čem mluvim

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi