abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

Letadlo

<< < (2/3) > >>

marco:
Ahoj, nedávno jsem absolvoval služební cestu do Barcelony letadlem. V Praze na letišti si mě vzali celňáci bokem kvůli kufru. Nebylo to kvůli plínkám ale jednorázovým cévkám, jsou v hliníkovém obalu a těžko se jim to prosvěcovalo. A dál měli trochu problém s tubou Menalindu v příručním zavazadle. Naštěstí jsem si nechal v nemocnici napsat papír jak v ČJ tak AJ že trpím těžkou formou inkontinence a jsou to pro mě nezbytné zdravotní pomůcky, bez kterých nemohu být.  
Je pravda, že se pánové opravdu hodně červenali, když jsme přebírali kufr a vysvětloval jsem jim, na co ty věci mám  :lol: a pěkně jsem si jejich potupy užíval. Na cestu zpět jsem nechal kopii papíru v aj v kufru tak aby při otevření byl dobře viditelnej. Žádnej problém už nenastal.
P. S. do hotelu jsem poslal email že jsem inko a jestli mi mohou dát do postele podložku. Po příjezdu bylo vše připravené a v koupelně byl koš na plínky a větší množství kosmetiky a víc ručníků.

tretioko:
Ja nelitam, ale moje kamoska lita. Jednou jsem ji byl vyprovodit na letiste a dival jsem se, jak se ji Guradia Civil (spanelsky cetnictvo) hrabe v kufru... AB/DL dukazu bylo, ze si to neumite predstavit. Duvod ? Jeden zapomenutej balicek s (sic!) dzusikama (3x200 m.)

malaJohank:
tretioko: To bych asi nepřežila, kdyby mi na letišti někdo takhle prohraboval kufr s těmahle věcma. :D

vyckis:
no já právě taky ne,takže proto jsem se zeptal.. :D asi bych byl rudější,jak ruský prapor.

DLLove:
ja si myslim, ze ti co by to prehrabovali by sa hanbili viac  :lol:

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi