Abdl > Plenky
Seni Quatro
PetrMyslivec:
Já nemůžu sdílet tak pozitivní zkušenosti, i když mají savost výbornou, tak (alespoň u mě) suché zipy špatně drží a po použití plenka sklouzává dolů. Na noc, nebo pojištění igelitovými kalhotkami asi ano, ale na aktivní nošení to není...
kvetinka:
Kupowalam seni quatro w www.lekarna.cz a www.matopat24.pl . Matopat ma GLS kurier.
xsat:
--- Citace: PetrMyslivec Července 03, 2015, 12:32:42 ---suché zipy špatně drží
--- Konce citace ---
Myslíš jako obecně že suchý zipy nedrží, nebo na Seni?
Seni Quatro totiž, aspoň ty co jsem měl, právě že neměly suchý zipy, ale lepítka. A ty opravdu drží špatně na povrchu z netkané textilie.
PetrMyslivec:
Myslím vyloženě seny quatro... asi myslíme stejně a suché zipy si ani nepostřehl (protože pochybuji, že by měly plenky s vnější vrstvou netkané textílie lepítka), jenom jsou ne úplně spolehlivé a téměř hladké - není to prostě jako když sáhneš na bodlák :D
xsat:
Právě že postřehl. Opravdu měly lepítka a ne velcro háčky. Nebyly by první ani poslední, např. Abri Air plus mají taky lepítka, ty samé co mají igeliťáky, modrá na bílé, dá se 1x přelepit, pak smolík.
Attends např. mají jakousi kombinaci, na první zalepení drží lepidlo, to po přelepení zůstane a na lepítku odhalí háčky suchého zipu, které pak jdou zajistit víckrát.
Seni ale buď nic takového nemají, jsou na nich stejný dvojitý lepítka "modrá na bílé jako na abri.
Já to řešil tak, že jsem ty modré folie strhal, takže zůstala akorát ta hlavní část lepítka, a na ni přilepil kousky velcro pásky (háčky).
Právě kvůli tomuhle jsem na Seni zanevřel, ty lepítka prostě na netkané textilii pořádně nedrží, ani nemůžou. Asi budu jeden z mála, co má radši netkanou textilii nežli igelit, zkusil jsem snad všechny a velcro od lepící pásky fakt poznám.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi