Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
nikos28:
moooc krasne ;)
gumidek:
Ahoj příznivcům retro plenkaření.
Podařilo se mi nahrát nějaké nové fotky do výše zmíněného úložiště na adrese: https://1drv.ms/f/s!ApxASTDAVXwZgQ9fK-DrJTBug2Aw
Je tam i kontaktní mailová adresa,tak se nestyďte mi napsat.Rád uvítám různé postřehy,názory,nabídky nebo jen pokec.
Samozřejmě můžete využít i zdejší možnost poslání soukromé zprávy.
Hezké pokoukání,g ;)
gumidek:
Ahoj příznivcům historických hezkých věciček. Dnes se na vás obracím s prosbou o pomoc. Získal jsem nový kousek do sbírky, ale nemohu určit, kdo tyto kalhotky šil. Na kalhotkách štítek je, ale značně nečitelný a navíc i mě neznámý. Tak nějak s pomocí lupy (té skleněné, opravdu zvětšující) a s pomocí internetu jsem předběžně odhadnul, že výrobcem kalhotek by mohlo být družstvo Míroděv Ostrava. V tom případě by to byl další výrobce plenkových kalhotek na území Československa, možná i Čech. Kalhotky jsou už značně poničené používáním. Podle materiálu igelitu a podle jeho stupně ztvrdnutí odhaduji, že ty kalhotky opravdu pamatují období Československa. Můžete mi poradit či pomoct? Přikládám foto kalhotek i označovacího štítku. Díky,g
Ještě pro neregistrované - foto umístím i na své úložiště (viz odkaz výše)
mirekkkk:
Je to moc pěkné, ty fotky, já mám plastové kalhotky jenom jedny, dovoz z Německa. Důležité je, aby těsnily a neprosakovaly, když už jsou plenky nasáklé močí, zejména při procházkách venku v plence. Nedávno jsem v parku viděl dámu kolem šedesátky, měla v těsných džínách nějak moc velký zadek a jsem skoro jistý, že měla na sobě plenky. A bylo vidět, že jí trochu vzadu na stehnech prosákly, šel jsem za mí a přemýšlel, zda ji mám oslovit, ale neodvážil jsem se. Třeba byla jen inkontinentní, se sexem to nemuselo mít nic, a mohla by se urazit. Ale zato já byl mocně vzrušený a po návratu domů jsem si to musel udělat ještě v předsíni a skoro celou noc jsem myslel na ni, masturboval a čůral do mých oblíbených TENA Slip Maxi. Jestlipak si to ta paní taky udělala sama po návratu? To už se nikdy nedozvím, a tak si aspoň představuji tu její velkou zadnici a mokrý rozkrok a tu lepší, čili erotickou variantu.. :)
gumidek:
Zdravím všechny příznivce retroplenkování. Nemám sice nic nového, ale jen jsem přidal nějaké fotky na úložiště - tentokrát gumové kalhotky na plenky od družstva Vkus Hradec Králové. Tak můžete kouknout.
Mám informaci k těm předešlým zapínacím kalhotkám z Míroděvu Ostrava. Podle vyjádření prodejce ty kalhotky nosila osoba narozená v roce 1965. Což by asi znamenalo, že to jsou jedny z prvních zapínacích kalhotek na plenky z Československa. ???
Ještě adresa úložiště: https://1drv.ms/f/s!ApxASTDAVXwZgQ9fK-DrJTBug2Aw
Hezké pokoukání,zdraví g.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi