Abdl > Plenky

Vzpomínky na minulost

<< < (18/27) > >>

gumidek:
Hezký den přeji všem příznivcům retro kalhotek.Dnes tu představuji další z věcí,které už asi těžko kdo pamatuje a myslím si,že ta věcička bude asi jedna z posledních,keré v realu existují.Představuji tu originální obal plenkových kalhotek-mých oblíbených jitexek.Získal jsem jej od jednoho z vás.Daroval mi je člověk,který po zhlédnutí této galerie neváhal mě kontaktovat a předat mi tenhle svůj unikát.Moc veliké díky.Pro zvídavé,obal je klasický silnější celofán či něco na tenhle způsob.Potisk je pouze z jedné strany,zadní strana je čistá.Obal jsem získal i s těmi kalhotkami.Jsou naprosto netknuté,jako nově koupené.
Zároveň bych chtěl poděkovat všem,kdož mi občas napíší nějaký vzkaz.Jsem rád,že tohle nedělám zbytečně a že těch několik fotografií ještě dokáže udělat mnoha lidem radost.Zdraví g.

pipas:
Velká gratulace k tomuto ulovku!Prosím více fotek dík! :)

gumidek:
Ahoj.Podařilo se mi opět rozšířit sbírečku.Nic extra,ale posuďte sami.Mě se prostě líbí.Je to mimo moje hlavní téma,jsou to opět kalhotky s motivem postaviček Wolta Disneye.Nevím o nich (kalhotkách) nic bližšího.Docela by mě zajímalo,kdo kalhotky šije a období,kdy se začaly na trhu objevovat.Zdá se,že nejsou až tak staré.Na internetu jsem nic bližšího nenašel,dokonce ani přítel google mi nepomohl.Oboje kalhotky jsou v perfektním stavu.Hlavně ta folie je měkkoučká a neponičená.A to se zdá,že byly prané jako běžné prádlo.Froté uvnitř je krásně bílé,žádné barevné skvrny po používání.A nevíte někdo o dalších?Hezké pokoukání,g

mmisa:

Moc hezké!
    Hned bych je bral v dospělé velikosti. Líbí se mi, jak jsou šitím zpracovány lemy. Vypadá to na kvalitní práci.
    Díky za možnost prohlídky.   mmisa 

gumidek:
Ahoj všem příznivcům retra.Nedávno jsem se s adminem dohodnul na zpřístupnění tohoto tematu i neregistrovaným.Ale vůbec jsem netušil,že zpřístupnėním všem zűstane  (zatím) skryté to nejdůleźitější.Tohle téma je založeno na fotografiích starých plenkových kalhotek.A právě fotky zatím zůstávaji skryté nadále.Ale je adminem přislíbeno řešeni.Tedy pokud existuje.Jinak nezbývá,než se zaregistrovat.Ale kdo má zájem si fotky prohlédnout,tak si myslím,že registrace za to stojí.
A ještě poznámka.Foto zde umisťuji záměrně bez jakýchkoliv ochranných prvků.Dávám tím moznost nerušené prezentace.Samozřejmė mi je jasné,že si leckdo i nějakou fotku stáhne.Počítám s tím.Jen žádám,pokud staženou fotku použijete jinde,aby fotka nebyla nijak upravovaná,či dokonce prezentovaná jako vlastní.Už jsem našel tyto svoje fotky s cizím copyrightem.Tohle slušný člověk prostě nedělá.Díky,g

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi