Abdl > Plenky

Vzpomínky na minulost

<< < (16/27) > >>

gumidek:
Ahoj všem příznivcům retra.Mám nový úlovek do své sbírky.A docela vzácný úlovek.Opět to jsou jitexky,tentokrát s bílým igelitem.Sice použité a je to na kalhotkách opravdu patrné,ale jsou stále na světě.Mám z nich opravdu radost,tak se s vámi o tu radost dělím.Pokud někdo bude chtít nějaké detaily,pak napište soukr.zpr.Asi to nebude hned,ale dle mých časových mozností.Zdraví g.

mmisa:
       Gumidek!

Zdravím a hluboká poklona, k Tvému ucelenému, zasvěcenému zdokumentování a povídání historie igelitových kalhotek. Je vidět, že se tomu věnuješ s láskou.
   Dostal jsem se k tomuto čtením poprvé a moc mě zaujalo, i potěšilo, moji igelitovoplenkovou dušičku!
   Měl bych k tomuto tématu také co říci, případně i něco nafotit. K tomu se ale dostanu někdy později. Zatím, jako upoutávku, přikládám 4 fotky z věcí, které vlastním. Doufám, že neurazím, a také někoho třeba potěším pohledem na ně. mmisa

mimi:
Na těchto kalhotkach jsem začínal v 7 letech,jak jsem je bral neteri,jak jsme ji měli na hlídání.Mamka se jen divila ze ma více plinek v kýblu na přání... Jo to byla nádherná bavlnka v 80 letech

gumidek:
Ahoj všem příznivcům plenkového retra.Nemám nic nového na ukázku,ale pár fotek sem dávám.Dopolední sluníčko mě trochu inspirovalo,tak jsem vytáhnul staré krásné jitexky a zkusil fotit.Na Těch kalhotkách mě vždy fascinovalo,že kalhotky nikdy neskrývaly to,že v nich je igelit.A v kombinaci té lehoučké a vzdušné silonové látky to vždy působilo dráždivě.Zkusil jsem tu dráždivost trochu na fotkách zachytit.Jestli se povedlo,ohodnoťe sami.Já osobně bych to ještě zlepšil,ale musím popřemýšlet jak.Zatím zdravím,g.

Euron:
Tenkrát ještě mysleli na praktičnost. Zbytečně se nepařit a snadný dálkový odečet "vodoznaku" na první pohled.  8)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi