Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
gumidek:
Dodatečně jsem si všimnul,že jsem pojmenoval některé (skoro všechny) fotky v posledních dvou příspěvcích s gramatickou chybičkou (Chyc má být Chic) :-[.Netuším,jak se to stalo.Tímto se omlouvám všem "rejpalům".Pokud to bude někomu hooooodně vadit,pak to nějak vyřeším.V současnosti už nemohu dělat v příspěvcích úpravy bez pomoci admina.Zdraví gumidek
goodnite:
::) Ahoj moc moc krasné. Chtěl bych se hned vrátit do té doby a do dětských let.Nejsem si jist ale myslím si že označení velkostí asi odpovídá označení dnešních jednorázovek. :-[ Protože jsem jedny z NDR nosil na noc ještě v pěti letech a byla na nich velkost 6 . Pamatuji si to sice matně ale určitě vím že nám je dovezli známí z Německa. Teta říkala vzala jsem 6 snad mu budou takže si myslím že dělaly i větší. :D
gumidek:
Ahoj.
Dělal jsem úklid a našel jsem....Také historie ;).Na zadní straně,kterou jsem nefotil,páč tam je adresa výrobce,je datové razítko s letopočtem 1989.Kdo si pamatuje?Tyto nabídkové letáky se vyskytovaly ve zdravotních potřebách.A asi jen v Praze.
Prosím,nepouštět se tu do diskuze o kvalitě či o výrobci.Máte-li potřebu to nějak komentovat,založte si jiné vlákno.Dík,zdraví gumidek
Bibinko:
Jééé no ANO pamatuji... Jak by člověk mohl zapomenout.
Jo ze začátku se to objevovalo hlavně v Praze, pak k tomu přibylo okolí a Teplicko (to vím, protože jsem tam ty letáčky vozil). ;D
nobody:
cast z nas moc dobre vi o koho jde . Nebudu to zede rozvadet . Na srazu jsme zrovna o teto firme vedli debatu .
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi