Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
kreter:
take nam davaly v ustave ked som bol chlapec .z latkovymi plenkami. so,maval 4 niekedi aj 5 latkovich
pumpidor:
Děkuji všem přispěvatelům do diskuze o velikostech kalhotek. Řada 52-58-64-70 odpovídající 0-1-2-3 opravdu dává smysl.
Nevíte někdo jestli ta čísla 52-58-64-70 něco znamenají? Já je považoval za tělesnou výšku v cm. To by skvěle sedělo na 52cm u nejmenčích. Ale 70cm odpovída už 6 až 8 měsícům, a připadá mi velmi nepravděpodobné vystřídání 4 velikosti v tak krátké době.
nuk-boy:
Jako dvojnásobný otec mohu říci, že my jsme vystřídali čtyři velikosti Pampersek během 4 měsíců, takže zase tak nepravděpodobné to není.
gumidek:
--- Citace: pumpidor Září 30, 2015, 22:31:26 ---Děkuji všem přispěvatelům do diskuze o velikostech kalhotek. Řada 52-58-64-70 odpovídající 0-1-2-3 opravdu dává smysl.
Nevíte někdo jestli ta čísla 52-58-64-70 něco znamenají? Já je považoval za tělesnou výšku v cm. To by skvěle sedělo na 52cm u nejmenčích. Ale 70cm odpovída už 6 až 8 měsícům, a připadá mi velmi nepravděpodobné vystřídání 4 velikosti v tak krátké době.
--- Konce citace ---
Ty čísla udávají maximální obvod pasu,na který se ty kalhotky mohou navléknout.Asi by bylo dost nepraktické u gumových kalhotek (a prádla obecně) udávat velikost podle výšky.Ne každý má ideální postavu,máš dlouhé hubeňoury ale také zavalité prcky.Zdraví g.
gumidek:
Ahoj.Asi to sem až tak nepatří,i když ....Posuďte sami.Mám zprávu,že paní Roubcová z In-texu chce postupně ukončit používání PVC k šití :'( .Pomůcky bude šít nadále,jen z jiného materiálu ???. Má pro to dost pádný důvod (NEsouvisí s fetiš zálibou!!).Škoda,osobně mám PVC materiál rád.Jen ty ftaláty (ty,ty,ty).Uvidíme,co nového se na In-texu objeví.
Zprávu sem dávám proto,že tu je celkem častá návštěvnost,určitě sem chodí ti,jež baví právě PVC a zatím se mi kvůli tomu nechce zakládat nové tematické vlákno.Pokud ale chcete k tomuhle diskutovat,pak by možná bylo dobré nové tema založit.Zdraví gumidek
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi