Abdl > Plenky

Vzpomínky na minulost

<< < (10/27) > >>

FrantaM:
Zdravím, nevím, jestli je to ještě k tématu, ale pamatuji se, že krátce po revoluci byly plenkové kalhotky Libero. Vázaly se na uzlíky, tak jen takové menší doplnění....

gumidek:
Ahoj FrantoM,díky za tip.Přiznám,že po revoluci jsem už vývoj plenkových kalhotek tak nesledoval.S nástupem papírovek a různých bezftalátových náhražek to pro mě přestalo být zajímavé.Jednak toho bylo moc druhů,a pak to už nemělo to zpestření s igelitem.Ale pokud by se tyto kalhotky někde objevily,tak je rád do sbírky doplním.Jestli je někdo máte,tak sem aspoň hoďte foto.Zdraví g.

gumidek:
Ahoj všem příznivcům krásných plenkových retro kalhotek.Nedávno jsem získal další kousky do sbírečky.Ne,že by to bylo něco mimořádného,ale dávám tu fotku spíš kvůli zajímavému materiálu.Kalhotky jsou z oděvy Přeštice.Osobně mě zaujal ten krásně modrý igelit.Ještě jsem u "domácích" plenkových kalhotek nic takového neviděl.Vidět,že v Přešticích měli fantazii a uplatnili ji i na tak obyčejném zboží,jako jsou plenkové kalhotky.Zdraví g.

mskvor:
Ahoj Gumídku, díky za další pěkný příspěvek. Akorát u kalhotek z Přeštic si nejsem jist, zda modrý igelit je projev fantazie nebo nemožnosti sehnat jiný materiál. Ta doba přála improvizacím...

MS

gumidek:
Ahoj všem příznivcům retra.
Přišlo mi trochu smutné ukončit jen tak tohle téma.Sice nemám nic nového ve sbírce,ale i z toho,co mám,jsem vymyslel nějakou fotku.Ve sbírce se mi totiž sešly všechny vyráběné velikosti lipťáckých navlékacích kalhotek,tak jsem je vyfotil všechny najednou.A protože se šily ve čtyřech velikostech,tak mě nenapadlo nic jednoduššího,než je sestavit do čtyřlístku.Toť vše.Zdraví g.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi