Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
gumidek:
Ahoj.
Dlouho se tu neobjevilo nic nového. A asi dlouho ani neobjeví :'(. Zdá se, že staré skrýše retro kalhotek již byly objeveny, a nové se již nenacházejí. Škoda. Alespoň sem dám jeden z posledních úlovků. Jsou to zapínací kalhotky z Oděvy Přeštice. Zaujaly mě svým svěžím motivem ovoce na silonu. Tohle v Přešticích nebývalo zvykem. Sice jistá pestrost, ale vše vlastně v základu takové nevýrazné. Kalhotky jsou krásně zachovalé, nepotrhané, igelit téměř bez známky tvrdnutí. Jsou ve velikosti 0.
Hezké vzpomínání přeje g
PS: pro neregistrované - na úložišti to není, ale jsou tam jiné fotky. Přístup: https://1drv.ms/f/s!ApxASTDAVXwZgQ9fK-DrJTBug2Aw
gumidek:
Ahoj.
Jen krátká poznámka, foto z předchozího příspěvku jsem dal i na zmíněné úložiště. Takže je to již pro všechny :), g
gumidek:
Ahoj všem příznivcům retra.
Mám nový úlovek. Ale vlastně ve starém provedení. Opět Přeštice a opět něco jiného. Tentokrát to jsou zapínací kalhotky s naprosto čirou transparentní folií. Prostě v Přešticích věděli, jak zaujmout :-). Začínám si dělat samostatnou sbírku plenkových kalhotek z Přeštic. Jestli někdo máte doma staré kalhotky z Přeštic, pak budu rád za nabídku. Fotky umisťuji sem i na výše zmiňované úložiště ( to pro ty zde neregistrované ). Ten igelit je opravdu úplně průhledný a hladký z obou stran. Hezké pokoukání,g
gumidek:
Ahoj. Po delší odmlce opět pár fotek. A opět vlastně jen taková zajímavost s Přeštic. Již jsem tu zmiňoval, že z Přeštic mám již několik kalhotek, ale každé jsou jiné. No, poslední úlovek mi to trochu vyvrací. Sehnal jsem přeštické plenkové kalhotky, které jsou naprosto stejné. Jsou to tedy jen dvoje kalhotky a oboje koupené v jenom balíčku od jednoho prodejce. Prostě někdo kupoval výbavičku a tak koupil i dvoje stejné kaťata. Ještě jedna zajímavost. U všech igelitových kalhotek docházelo postupen času k poškozování igelitové vložky. Tady to je také patrné, ale dotyčná si dala práci a ten prasklý igelit je docela šikovně sešitý. Je to vidět na dvou detailech. Kalhotky tedy byly v běžném provozu :).
Pro neregistrované - fotky dávám i na přístupné úložiště: https://1drv.ms/f/s!ApxASTDAVXwZgQ9fK-DrJTBug2Aw
Hezké pokoukání, zdraví g.
PS Staré igelitové (nebo také gumové) kalhotky se v bazarech objevují stále méně, prostě to nenávratně končí. Takže i moje příspěvky budou postupně řídnout. Jestli někdo máte tyto staré kalhotky a jste ochoten mi je věnovat či prodat, budu rád za každou nabídku. A nabízím každému zájemci, že pošlu fotku požadovaných kalhotek v požadovaném pohledu (nebude to třeba hned, ale pošlu)
gumidek:
Ahoj všem plenkařům a také všem přátelům starých věciček. Nemám nic nového (a asi jen tak něco nezískám) ale přesto pár fotek. Ve skoupé korespondenci jsem dostal návrh, aby kalhotky byly focené s metrem. Pro lepší představu o velikosti. Pár fotek dávám sem, jinak budou průběžně umisťované na moje úložiště (odkaz výše). Posuďte sami, jestli to je k něčemu dobré. Sem umisťuji fotky kalhotek Jitex, které mám ve dvou velikostech ( dvojky a trojky). Můžete tak posoudit jejich skutečnou velikost a také rozdíl mezi jednotlivými velikostmi. Hezké pokoukání,g ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi