Abdl > Plenky
Vzpomínky na minulost
svycarsko:
To bývaly nádherné kalhotky, jen škoda, že toto již nepamatuji >:(
gumidek:
Ahoj všem fandům igelitového retra. Dnes nic nového, jen bych potřeboval poradit. Při focení na úložiště jsem objevil malé nedorozumění. V předešlé prezentaci jsem sem dával fotku kalhotek,které jsem považoval za výtvor z dílen Oděvy Přeštice. Ale až teď jsem pořádně prohlédnul štítek a zjistil jsem, že tohle z Přeštic není. Navíc mají stahovací gumky v pase umístěné volně v tunýlku. Ty přeštické mají gumku ještě prošívanou. Pomůžete mi identifikovat výrobce? Dávám sem opět fotku těch kalhotek a také detail štítku. Vše je umístěné i pro tu neregistrované na úložišti. Plus něco nového - z Oděvy Přeštice. Díky za pomoc,g
Ještě přidávám odkaz na úložiště: https://1drv.ms/f/s!ApxASTDAVXwZgQ9fK-DrJTBug2Aw
VENDI:
Krásná galerie. Vzhledem k mému věku pamatuji všechny výrobky, neb jsem je používal pro syna i pro dceru. Inku pamatuji také. Kalhotky nebyly špatné. Škoda, že to skončilo.
gumidek:
Ahoj,na úložiště jsem nahrál opět něco nového. Tedy staronového, jsou tam fotky kalhotek z NDR.
Budu rád,když mi napíšete.Ať už postřeh, poznámku či jen pokec,g ;)
dieta2:
Jéj tieto si pamatam, daval som si medzi latku a igelit jednu plienku aby boli vyformované a nasadil som si ich priamo s igelitom na telo. To bol prekrásny pocit.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi