abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Tak tohle bude vážné
kluk-v-plenkach:
Chápu kamery na pracovišti, ale že je někde mají i na WC a prý i ve sprchách, to mi přijde vážně moc (pokud si osoba nevymýšlí, ale snad ne). Snad nějaké soukromí by se mělo dodržovat.. to není moc příjemné, když jdu na WC a kromě toho, že mi někde i minuty hlídají jak dlouho se*u, tak mě ještě budou hlídat i obrazově (snad to mají alespon bez záznamu).
VENDI:
Takže vážení.:
1. Kamery na WC a ve sprchách či koupelnách jsou totální blbost.
Vysvětlím: Od roku 1998 vlastním koncesní listinu na montáž , opravy a revize veškerých zabezpečovacích a kamerových systémů. Také jsem jich několik namontoval. Takže s tím, že tady někdo vykládá, že mají kamery na WC a ve sprchách je naprostý nesmysl.
2. Kouření ve vlaku? Já sám jsem kuřák a neřekl bych že zrovna sváteční. Když však někdo nevydrží cca4 hodiny bez cigarety, tak nevím co si o tom mám myslet. Představte si, že by dotyčného donutila finanční situace jít pracovat na šachtu. Co by dělal potom? Tam jsou přísné kontroly! Stačí jak mu před sfáráním ještě na povrchu najdou jen cigaretu bez zapalovače, tak si pro něj hned přijede kriminálka. Tolik k vysvětlení k druhé věci.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi