Plíny nosím pro zábavu, nikdy jsem je nepotřeboval (když neberu, že jsem byl kdysi mimino

), a říkal jsem si, jaká je to vlastně ukrutná výhoda vybírat si, kdy vlastně plíny na sobě chci mít a kdy ne. Ale poslední dobou, v nové práci, mi dochází jedna věc. Vždycky, když se mi začne chtít na velkou, musím to stihnout cca do 5 minut, jinak je zle. A opravdu zle už 2x bylo. A když to tak vezmu, naštěstí jen 2x a kousek od domova. Jinak vždy jsem naštěstí (asi ukrutná náhoda) měl záchod v podstatě na dosah ruky, když to na mě přišlo.
To, že to je problém, jsem zjistil právě v nové práci, kde, když to na mě přijde, zjišťuji, že ne vždy to mohu stihnout. A do práce plíny nenosím, není, kde se přebalit, protože i na záchodech jsou kamery a už jednou mě vyhmát ředitel, že tam kouřim, když se to nesmí a vedle je kuřárna. Takže náš ředitel čumí, jak někdo se**. No, to je teď jedno.
Tak si říkám, co mám dělat. Jít k doktorovi, že by se s tím dalo něco dělat? Tomu moc nevěřím. Plíny? Když je okolo mě mraky zákazníků a nešlo by to neucejtit? Hmmm ... Změnit práci? To si teď fakt nemůžu dovolit.
Tak si říkám, co dál. Rady, nápady?
(Toto není povídka, toto je bohužel realita.)Tak úplně jsem nenašel vyhovující kategorii, tak snad je to dobře ...