Abdl > Prodám / koupím / hledám
koupě: Jitex ze 60-tých let.
Jan:
Díky Gumídku,
za přílohy, kalhotky z Jitexu vypadaly podobně jako ze Silesie, ale měly jiný igelit a gumičky v pase a nohavičkách byly prošité,takže byly pravidelně nařasené.
Silesie skutečně v osmdesátých letech šila i dámské menstruační kalhotky, byly ze stejného materiálu,ale igelit měly pouze v rozkroku.
Kdyby to někoho zajímalo,výrobců menstruačních kalhotek bylo několik, hezké šila Lipta, podobné Hartex Havířov, Vkus Hradec Králové nebo Družstvo invalidů z Plzně.
S plenkovými kalhotkami pro dospělé to bylo horší, vím jenom o Prodexu,víceméně se vozily z NDR kde byly běžně k dostání v tamních zdravotních potřebách.
gumidek:
Kalhotky Silesia si pamatuji jen jako plenkové.jiné jsem neviděl.Přikládám foto originálního obalu.Navíc si pamatuji,že jsem je viděl max. do velikosti 64,což by asi žádná již menstruující holka jistě neoblékla.Netvrdím,že se nedělaly i jiné,ale ty jsem jaksi přehlédnul.Holt jsem se díval jen do oddělení drogerie,kde se prodávaly kalhotky plenkové.Menstruační mě opravdu nezajímaly.Čehož dnes i lituju.
pipas:
Nemyslíš tyhle?
Jan:
Ahoj Pipasi,
to jsou kalhotky které sháním.Dopředu tuším,že se jich nebudeš chtít zbavit a že máš asi jediný,nebo se mýlím?
Mohl by jsi mi,prosím, napsat na můj mail?
Dík.
Nedáš si říct a nedáš. Za opakované vložení emailu, což je porušení pravidel, sis vysloužil Výstražný BAN na 3 týdny !!!
gumidek:
Čtete soukromé zprávy?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi