Abdl > Hlavní nádraží

Nápad

<< < (2/6) > >>

Vendulka:
I těch deset se mi zdá příliš optimistické číslo. Je to podobná diskuse jako snaha obnovit GIP.

mskvor:
Zcela otevřeně a závazně prohlašuji, že svoje fotky se snažím nepořizovat ani v civilu a rozhodně bych je nedal na žádnou internetovou stránku. Říkejte si tomu klidně paranoia...

petka63:

--- Citace: "Stmik" ---... existují galerie jen s vlastnímy fotkami a to at civilními,tak i ty erotické a k tématu směřujíci. A to by mohla být třeba jedna z podmínek vstupu. Klidně bych si nějakým způsobem vzal na starost právě onu kontrolu ...
--- Konce citace ---
Koukám, že ještě nepíšeš ani 24hodin. A už by jsi zakládal omezenou skupinu a dohlížel na ní. Sebevědomí a optimismus ti koukam nechybí. :shifty:

--- Citace: "Stmik" ---...Můj názor je ten, že tahle věc je plně dobrovolná a jen věc jedince zda ano či né. Jedno vím jistě, že pokud by se to dalo dohromady bylo by důležité a nezbitné aby každý člen podepsal prohlášení a to opravdu podepsal o mlčenlivosti a hlavně o tom že nikdy ať už bude či později nebude člen ...
--- Konce citace ---

Celí tento web je postaven na dobrovolnosti přispívání. Výsledek? :no:
Jinak, čestné prohlášení, nebo písemní souhlas s pravidly klubu by musel být podepsán osobně (bílé na černém) a musel by obsahovat jméno, příjmení, adresu, rodné číslo a číslo občanky (pasu) aby to mělo vůbec nějakou právní platnost a vymahatelnost. Lidé se "bojí" psát na internet, kde potřebují jen e-mail, kolik by asi dalo svoje kompletní osobní údaje??
Nemluvě otom, že by takovouto listinu musel připravit odborník (právník).

Vendulka:
Odpověď je jednoduchá NIKDO! Kdyby už se taková skupina našla a pak by to někdo rozkecal. Ten soud by byl paráda. Bulvár by při tom musel prožívat hotový žně.

Fallen_Angel:
No podle mně když už by taková skupina vznikla, tak bych se toho, že to někdo rozkecá, nebál. Co by z toho měl? To by musela být fakt velká svině a myslím, že v dostatečně uzavřené skupině by se takový člověk vůbec neobjevil.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi