Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz
kluk-v-plenkach:
Někteří se třeba i stydí, někdo se bojí.. (vlastně je i chápu, sám jsem introvert takže sejít se naživo není pro mě úplně jednoduché, ale aspon neslibuji.. :D )
Tropix:
Já už psal a chtěl jsem už i vyrazit, i když měl přijít jen jeden člověk. Nakonec nepřišel vůbec nikdo.
Drains:
Budu upřímný... co vlastně očekáváte od srazu? Jako taky bych se rád s někým sešel, ale zase nevím co očekávat od srazu lidí, třeba mi nesednou atd... a myslím si, že ne každý se chce setkat jen ta s někým, jen aby pokecal. Proto většina srazu odpadne. To je můj názor.... nebo napište z jakého důvodu se chcete setkat kromě toho že vlastně nás spojují plínky?
Tropix:
Jen tak pokecat, normálně o všem možnym a hlavně se třeba vytvoří nová kamarádství a pak se dá kecat na toto téma. Vyměnit zkušenosti apod. Ale v začátku by to bylo vlastně "jdem na pivo poznávat nový lidi" :)
Bibinko:
Přesně tak...- Díky takovému jednomu srazu jsem našel několik dobrých přátel, se kterými se dodnes stýkám.
Když se podíváte kolik je tu ověřených uživatelů (99% jich znám osobně), tak je to jen díky setkání... A určitě se tam nepovídá co má kdo na sobě, ale spíše jaké je počasí ;) a jaký byl den... :idea:
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi