já někdy, zcela výjimečně zkouším, ale jen u dívek, nesmí být v okolí kluk (jak vidím, dokázali by mě i pronásledovat, když by plínku uviděli), tak zkouším různě plínku odhalit, proto píši do tohodle tématu.. ale je to jen výjimečně.. a vždy před slečnama, abych to nemusela psát a dávalo to smysl..
- třeba jednou v metru, jela jsem v téměř poloprázdném vagónu na čerňák a od rajské jsme ve vagonu zůstali jen já, ještě jedna slečna a na druhém konci pár lidí.. vědela jsem, že jak jsem seděla, že plínka byla kryta jen mikinou, ale pokud si jí nebudu držet, tak plínka bude jistě vidět.. tak jsem si řekla, že to skusím.. mikinu nechala bejt a vstala, už byl téměř černý most, ale zároveň dost času vidět v odrazu od dvěří, jakmile jsem se postavila, reakci slečna.. bylo vidět překvapení, přetřela si oči, já vím, nic moc, ale taky reakce.. a chvíli vejrala..
- jednou cestou z flóry jsem čekala na tram do centra, bylo sobotní předpoledne a moc lidí nebylo, čekám téměř sama, ale bylo docela teplo a tak jsem měla jen skate kalhoty a triko (=nestráženě je v předkonu vše vidět).. dojela tram, tak jsem nastoupila a viděla jsem místo před jednou slečnou, tak jsem si hned sedla, ale schválně nehlídala jsem si triko, u ní ale nevím, jak se zatvářila, ale něco podobného se mi stalo jednou v tram v centru a to jsem to chtěla v zcela podobné situaci (jen kalhoty a triko) dotáhnout ještě dál a tak jsem se předklonila jakože zavázat tkaničky, no dokážete si představit, že to muselo být vidět ještě víc.. slečna na nejbližsí stanici vystoupila a ještě se zvenku otočila a podívala na mně..
- jednou jsem si večer dala mé oblíbené ovoce rozmixované, dělám to jako kůru (4 jabka, nějaké pomeranče, banány, hodně velká masa vlákniny, rána mega kakání).. ráno jsem se vzbudila, ale moc se mi nechtělo, tak jsem si řekla, že pujdu koupit něco na oběd, ale samozřejmě, nebudu riskovat a vzala jsem si plínku.. nakupování už bylo v poměrně velkých křečích a tak jsem na sebe trošku nadávala, že jsem doma nepočkala.. ale tak říkala jsem si, že mám plínku, že to bude v pohodě.. v metru už jsem ale měla hodně velké křeče a myslela jsem, že to nevydržím, nemohla jsem se ani pohnout, muselo to ven.. tak jsem jen povolila a mega záplava husté kaše zaplavila mou plínku, asi 10 sekund fakt rychlým tempem šla zemně ta kaše.. uff, říkala jsem, úleva, ale vím, že pak mi je plínka vidět, ikdyž jsem měla své na plínky oblíbené skate džíny.. musela jsem si je potáhnout níž.. vystoupila jsem z metra a šla na eskalátor, plínku ale popotahovala níž.. docela jsem se cejtila, tak jsem si říkala, že půjdu nahoru a nebudu stát.. jenomže jít po eskalátoru ví asi každá holka, že si musí dát pozor zezádu na kalhotky.. kor když já neměla jen tak ledajaké kalhotky, navíc jsem si dávala kalhoty níž, a navíc jsem měla plnou plínku a ta musela být hodně vidět zezádu a cejtila jsem se a viděla jsem, jak zamnou jde slečna.. pruser, říkala jsem si, nahoře musím rychle pryč, ale slečna mě oslovila, říkala jsem si, že je to v prdeli, ale naštěstí jen potřebovala poradit s cestou.. uff, ale bála jsem se..