abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

Vyšetření při inkontinenci

<< < (2/5) > >>

marco:
Dík za podporu. Doufám že to není na stálo. Jen doktor umí potěšit když řekne ,,radši si neplánuj na léto dovolenou a na podzim radši taky ne"
Nejhorší bylo hupsnout z plné kontinence do inko 3. stupně během pár dní. První příznaky byly už v prosinci ale aspoň dobrá výmluva pro plínky. Tak jsem odjel k babce na slovensko (bydlí v srdci Slovenského ráje) s jedním balíkem plen co kdyby něco. Jenže jsem se musel vrátit dřív (došly mi). A od té doby se to jen zhoršovalo.  :cry:  Dneska bych dal zlaté prase za den bez plínek a se suchým zadkem.
K vyzkoušení inko stačí i měsíc ale ne tak že někam jedu, tak si dojdu na wc a pak někde znova. Ale počůrat se v nejmíň vhodnou dobu kdy se nadá přebalit. Bohužel se mi stalo, že jsem se i pokadil do plínky. A ne zrovna málo. V dobu kdy jsem měl na koberečku podřízený. To pak je autorita! řvát na chlapy o 30 let starší než já a mít řídký hov... v plínce  :mrgreen: naštěstí jsem to zahrál do autu s tím že si maj prohlídnout boty kdo má hovínko.  :lol: Po tomhle nikdo nebude chtít být inko na pořád.

Vasil:
Zdarec mam tedka docela casto prujem tack cca mesic v kuse a v posledni 3 dny kdyz to prijde tak mam tak cca minutu dojit na zachod, od te doby co jsem to nevydrzel venku tak 3 dny zpatky jdu radsi s plenkou. Docela me to zacina vadit a premyslel jsem ze bych s tim zasel k doktorovi ale stydim se

nevim jestli to nemuze byt i z nervu ?

marco:
Ahoj,
samozřejmě, že to může být z nervů. Říka se tomu dráždivý tračník. Při tom bys měl ale stolici udržet.  Ale na to abych ti mohl poradit, toho musíš napsat víc. Můžeš sem nebo mě kontaktuj přes SZ. Potřebuju aspoň vědět věk, váhu, jak to začalo, léky jestli bereš, četnost stolice, tvar a množství, příměsy, zápach, barvu, bolesti, křeče, nadýmání, nechutenství, závislost na jídle a z močením problém nemáš?. A jiná onemocnění. Jinak jak se ti spí atd...
Můžu ti poradit ale nejsem lékař jen diplomovaná setra. ;)  Onemocnění mě napadá celá řada. Tak se ji můžem pokusit zúžit.

Vasil:
radsi pm  ;)

boy_in_nappies:
Ahoj všem,
plínky jsem si kupoval řadu let, než jsem se odvážil jít k doktorovi se svým problémem, nočním (a někdy i denním) pomočováním.
Postup byl následující:
Obvoďák mě poslal na urologii, tam sem prošel dvěma vyšetřeními. Jedno se vyčůráte do takové krabice a počítač vyhodnotí, kolik a jak rychle atd. jste se vyčůrali. Pak je vyšetření, kdy vám do močové trubice napustí mezokain a strčí do vás asi metr a půl trubku, do které koukají kamerkou. Na urologii mi nic nezjistili.
Pak jsem musel jít na neurologii na vyšetření magnetickou resonancí, tam jsem byl dvakrát. A taky nic nezjistili.
Pak jsem šel k psycholožce, se kterou jsem to vše několikrát rozebíral a která mi napsala pro obvoďáka doporučení, že mi doporučuje, abych měl plíny na předpis.
Od té doby už čtvrtým rokem si jen přijdu jednou měsíčně pro poukaz, ten mi dá sestřička.
Celé to vyřídit trvalo jen asi dva měsíce.
Asi záleží na doktorech, já sem neměl žádný problém dostat plínky na předpis.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi