Fallen_Angel: Kdybych chtěl být škodolibý, tak ti ten laser budu přát. Já s ním naštěstí nemám osobní zkušenost, stejně jako ty, ale už jsem o tom dost četl, včetně zkušeností těch, co to podstoupili. Takže ještě jednou, celkové náklady jsou v desítkách tisíc, vše se dělá opakovaně a výsledek je nejistý, například u světlých chloupků je efekt velmi mizivý. Vše je velmi bolestivé, pokožka několik dní silně podrážděná, vzhled dost hrůza. Pokud ti to přijde jako smyslné, je to tvoje věc. Chápu to u transsexuálů, nevím, je-li to tvůj případ.
Obecně, chloupky rostou průběžně, takže klasické holení holítkem je velmi účinné, ale po omezenou dobu, dokud nevyroste další várka. Podráždění po holení se dá lehce řešit, pokud nemáš kůži zvláště přecitlivělou. Problémem je v tomto případě ale časté zarůstání chloupků. Studený vosk vezme více chlupů najednou, vydrží déle, ale je to patlanina, taky dost leze do peněz a některá místa asi budou problém. Epilátor je nejefektivnější - když se epilují chloupky povyrostlé na cca 5 mm, tak vydrží 1-2 týdny. Pocit po epilaci je velmi příjemný, zvláště v kombinaci např. s balzámem po holení. Ano, ze začátku je to taky bolestivé, ale dá se na to rychle zvyknout. Např. podbřišek je bolestivý téměř ze všeho nejmíň. Jediné, co takto nedám, je penis.
Kromě laseru mám zkušenosti se vším. Laser bych nebral ani za zlaté prase :-)
A ještě k otázce - ano, jedná se o dámský epilátor, ideálně 3 rychlosti. Na Aukru pořídíte za pár stovek ...