Abdl > Novinky

Zachraňme komunitu aneb konec fóra jako konec komunity?

<< < (2/5) > >>

Andy:

--- Citace: "marco" ---Většinu mladých/začínajících uživatelů plenek to po chvíli omrzí, přestane vzrušovat.
--- Konce citace ---

Marco, začal jsem s diapers v 18ti. Dodnes mě to neomrzelo, život bez nich bych si ani nedovedl představit. Takový komfort a zábava : ))

Toho koho to omrzí, je to jenom něco co chce vyzkoušet, zaexperimentovat s něčím novým.
Ti kdo mají ve vlastní přirozené (do velké míry sexuální) touze být k něčemu jako diapees přitahováni, tak ty to neomrzí : )) je to součást jejich života.

goodnite:
Ano myslím si že to omrzí jen experimentaře nebo sexualně neutěšené jedince já osobně plenkařím 12let několikrát jsem si řekl že jsem divnej a že stím skončím vydržel jsem to nejdýl asi měsíc.Vždy mě nějaké vnuknutí naláká zpět a to že se málo lidí schází není ani tak v lidech ale v době která tu nyní je samá závist a nenavist jeden k druhému.Několikrat jsem se chystal na sraz ale vždy mi do toho vlezla práce jsem v pracovní pozici kdy si nemohu vzít volno jak já potřebuji a to musíte uznat že je maliko víc přednější než si povídat a schazet se slidma stejného zaměření ač mě to mrzí tak musím říct i to že administratoři tohoto fora se taky k oživení moc nepřetrhli je to jen muj názor a je mi to skutečně líto že někdo uvažuje o skončení docela fajn fora.Jsou tu docala fajn lidi až na pár vyjímek ale nic proti nikomu tak to prostě má být každý má mýt svuj názor at už je vuči někomu uražejcí nebo ne otom to forum má být ne všem se vše musí líbit .

kluk-v-plenkach:
Přijdu po sem po určité pauze a takový šok, sice je tu mrtvo, ale občas se tady stále něco zajímavého urodí a rušit by bylo škoda. Pokud jde o peníze, tak doména je nejlevnější u Wedosu (cca 150 ročně) a freehosting nejlépe u Endory (ale tam by asi měli problém se serverem s erotickou tématikou), ale on ani ten Wedos není drahý (tedy pro ty, co mají stálé zaměstnání a jistý výdělek).

Já si dělal před časem takové poznámky, jak by se to tady dalo zlepšit.
- Fórum by se mělo zjednodušit, tím myslím počet kategorií a možná i přejít na jiný systém (punBB). Než třeba nováček přijde na to kam napsat příspěvek, tak radši uteče...
- Ideálně změnit celý web ve stylu webu http://www.cudnost.cz Fórum je tam sice taky, ale není hned na titulce a obsah na webu (mimo forum) se neaktualizuje denně, takže to zas tolik práce navíc sebou nenese. Hlavně je ten web pěkný, jednoduchý, přehledný... a když tak bloumám internetem (tumblr.com), tak pás cudnosti a plenky mají hodně společného, takže nějaká výměnná reklama by v případě zájmu určitě neškodila :))
- Mělo by smysl založit vlastní CZ/SK e-shop s abdl potřebami a osobním přístupem (rady, zkušenosti)? ;)

Peníze nazbyt nemám, ale s přerodem webu v něco nového bych klidně pomohl (i když nejsem žádný programátor nebo grafik, ale nainstalovat RS a spravovat web umím :D ).

Tropix:
Já už na něčem makám, vše od základu, takže pokud někdo chce pomoct, pak by měl umět alespoň základy PHP, MySQL a JS. :) Ale zvládám to sám, ani nečekám pomoc :) Ale když ... :)

komisar:
pokud to tady chcete zrušit tak ať majitel pošle loginy, já změním údaje na moje a budu to tady dál živit ze svého i kdyby sem nechodil nikdo. :)
nechápu proč by se furt mělo něco rušit.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi