Abdl > Novinky

Zachování pokračování fóra

<< < (2/6) > >>

Andy:

--- Citace: "Tropix" ---Samotný provoz hostingu včetně domény pak stojí do 1500 Kč ročně.
--- Konce citace ---
Dá se sehnat výrazně levněj, do 500k určo.

Andy:

--- Citace: "raulik" ---Asi takhle. Vzhledem k nulove aktivite kohokoliv z nas - at uz primo majitelu soucasnych, nebo kohokoliv z uzivatelu krome rejpalu, kteri jen prudi, ale v realu udelaji prd nema ze soucasnych majitelu nikdo k nicemu chut. Najde-li se nekdo, kdo projevi nejakou aktivitu, muze se dohodnout se mnou, ci s nekym jinym. Pokud se ukaze, ze jen nekecal, ale je schopen se o to vazne starat, da se najit spolecna rec.
--- Konce citace ---
Chápu. Nenabídnu sice spravování fóra. (toto není práce ve které bych se vyžíval)
Ale - kdyby mělo dojít ke zrušení současného fóra a nebyla za ní náhrada... Napište mi soukromou zprávu!!! Včas! Domluvili by jsme se že by došlo aspoň k záchraně fóra, přemístěním na nějaký freewebhosting domény třetího řadu. Na něčem jako je webzdarma apod...
Budu potřebovat chvilku času abych nastudoval materiály jak se to vůbec dělá. Pokud to nedovedete vy.
Nemám administrátorské zkušenosti s phpBB, používali jsme vlastní naprogramované weby.

Tak by aspoň to fórum mohlo dál existovat, protože se tu sice málo a přesto... se tu schází lidi.

Tropix:
Optavdu s rusenim pockejte. Myslim, ze zachrana je na dosah. Nemluvim o radiu, to je jen malinkata cast. Ale jsou tu dalsi veci.... Zitra se rozepsu. Z mobilu to psat nechci. :)

marco:
Ahoj lidi,
jestli bude potřeba pomoci z čímkoliv, hlásím se dobrovolně. Můj obor je sice zdravotnictví ale mam za sebou nejeden web. projekt. Opravdu je to tady škoda ukončit. A česká náhrada opravdu není. Mějte se hezky a hodně zdaru. Marco

mskvor:
No, s tou nulovou aktivitou jsi to trochu přehnal, Raulíku a označit nás všechny, kteří sem píšeme, když to má smysl, za rejpaly, kteří jen prudí mě docela dožralo...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi