Abdl > Novinky

Zachování pokračování fóra

<< < (4/6) > >>

raulik:
Presne jak pises : Mělo by se to otevřít. Pak si nestěžujte.

Ono by se melo, jenomze samo se panove neudela nic. Dalsi cast vety je pouze o tom, kdo si vlastne stezuje ze :-) - povetsinou ti, kteri nijak neprispivaji k chodu.

Bibinko:
V tomto případě musím souhlasit a připojit k předchozímu příspěvku...  ;)

Kdysi tu bylo x administrátorů, moderátorů a korektorů a za poslední 2 roky??? No schválně jestli uhodnete...

goodnite:
Myslím si že by byla velká škoda to tu rušit ano je pravda že web dlouho pokulhává a nic nového se tu neděje ale jak je psano podnadpisem forum přežíva s historickych důvodů už jedno forum skončilo a byla to velka škoda nenechte zaniknout i toto je jediné u nás.

Tropix:
Já si stále nemyslím, že když přizveme další lidi, že to je ta správná cesta. Měli bychom začít u sebe :) Pak teprve řešit okolí ...

Andy:
Přitahování nových lidí?

Myslím si, že ten kdo po tom opravdu touží, tak si to najde.

Jsem ještě členem v jedné jiné komunitě... a do této komunity občas nalákají nějaké jedince, kteří zkrátka "nemají v sobě to, o čem ta komunita opravdu je". Za nějaký čas je to přestane bavit a komunitu opouštějí. Nic je tam nedrží.

Ten koho to opravdu zajímá - vrací se.

Fórum minimálně v takové podobě jako je dneska by mělo být zachováno. To by mělo být minimum.

Já jsem sem chodíval dřív když jsem nebyl ani zaregistrovaný a nezapojoval jsem se do diskuzí. Četl jsem si... a myslím, že namalá část lidí začínala právě takto.
Řadu odpovědí a i informací o kterých jsem neměl ani tušení, jsem vyčetl aniž bych jsem něco poustoval. Poustnu něco jen když opravdu to má smysl vůbec říct.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi