abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Ostatní

Adult Baby radio

<< < (2/6) > >>

Tropix:
Tak přes noc, jak si určitě někdo všiml, nám to spadlo. No ono to nebylo tak samo od sebe, kolegyně, která šla přednatočit nějaké díly povídek, si spletla levý a pravý počítač a podařilo se jí to celé shodit. Já jsem se sem dostal až teď, takže pár hodin výpadek, nicméně pokračujeme na stejné adrese jako v předchozím příspěvku. (Že se zachoval port je fakt výjimka!)

Dneska okolo oběda určitě pojedeme LIVE, takže buďte zhruba na tu dvanáctou připraveni!

A Štědrý večer pravděpodobně pojedeme LIVE taky až do noci, jsou připraveny i soutěže o ceny! Zatím to ale neberte na 100 %, zda-li se to povede právě na ten večer. Případně to posuneme, ale udělám vše pro to, aby právě na Štědrý den to vyšlo.

A určitě poslouchejte už teď, během víkendu, dozvíte se (i když nebudeme LIVE) něco o tom, co se chystá!

Tropix:
Takže už máme i web http://abdl.wz.cz :) Spíš už checkujte tam, sem už moc psát nebudu, je to zbytečné, když to může být na webu :)

Tropix:
Zajima me, zda-li uz jste radio alespon  jednou naladilli, a jaky styl hudby by se mel hrat? Ted jsme off, protoze to opet spadlo a ja se tam dostanu az rano. Mate nejake napady, co zmenit, pridat apod.? :)

tretioko:
Este jsem si to nepustil (nemam tady hluchatka a je tu moc lidi,) ale nejaky Hard and Heavy by rozhodne nebylo od veci.

goodnite:
Velice dobrý napad radio už jsem poslouchal sice chvíli ale moc se mi líbí a styl hudby pro mě není duležitý hlavně že se to dá poslouchat at je to pop či rock nebo metal a moc už se těším na nějaké ty povýdky,je moc fajn že přišel někdo stak prima nápadem velká poklona všechna čest a chvála.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi