abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

Odhalen!

<< < (2/3) > >>

tretioko:
Jen blbnete... Asi pred dvema tejdnama se jedna moje kamoska (20) podrekla, ze by se ji libilo vratit se do jeslicek (a neni to ta "moje" kamoska, se kterou tyhle veci provozuju uz delsi dobu.) Tak jsem si z ni delal srandu, ze si pujde hrat na pisecek a po obede spat, ta se tomu smala a rikala ze proc ne... Prastena je dost, ale spis je dominantni, tak nevim... Stejne ji hned tak neuvidim, abych si to vyzkousel. A zase abych se nechal zinfantilizovat od dvacitky... takovej zajic uz nejsem.  

Pak taky zase mam jeste jeden pripad, kdy se mi na jinym serveru sama ozvala (udajne) zena, ze mnou popsanej a nejednou zrealizovanej scenar Diaper bondage se ji libi, i jsem ji odpovedel, ale uz se neozvala.

Luboš:
To já když jsem řekl partnerce že nosím plenky tak odemne odešla a řekla že s úchylem nechce mít nic společného,přitom pro mně není nic lepšího než nosit plenky s gumovíma kalhotkamy. Prostě jsem Dl a nikdo to nezmění. Chtěl jsem říct že radší budu nosit plenky než fetovat nebo brát drogy. To že lidi nosí rádi plenky to se odsuzuje ale že někdo droguje tak to je v pořádku a ještě jim dávaj injekce  zdarma a že my si kupujeme pleny to říkají že se znečisťuje životní prostředí atd.Nevím jak ostatní ale já abych se přiznal tak já budu pleny nosit stále i když mě kdo mě zná odsuzují a říkají že jsem úchyl a že patřím za mříže na psychiatrii. Prostě bez plenek si už nedovedu svůj život představit.  :D  :D  :D

tretioko:

--- Citace: "Luboš" --- fetovat nebo brát drogy
--- Konce citace ---

Hele, to je to stejny  :D Ja mam pocit, ze prvne musite vedet s kym ze to vlastne jste, jestli ta zena ma tzv. otevrenou hlavu. Kdyz nema, tak to dopadne jak u Lubose. Aby to zena aspon tolerovala, povazuju docela za uspech. Jo pokud by ji bavilo hrat si takovym zpusobem taky, je to trojitej uspech.

plenkar123:
Tak jsme pořád spolu. Omlouvám se že jsem vám nenapsal lidičky dří ve, ale dopadlo to obojetně. Přítelkyně na to zapomnela (teda doufam), nebavime se o tom a ja se k tomu s ni vracet asi nehodlam. jeji reakce mi stačila a myslim si že to je tak tak. Kazdopadne mam dobrou skrys na kterou se (teda kdyby se stehovalo, tak jsem nahranej) neprijde.
S pozdravem Plenkar123

Kdyby byl nejaky sraz Ustecky kraj, rad se pridam. To sami plati pokud by se chtel nekdo seznamit a pokecat. Rád nekoho poznam.

raulik:
Zajimalo by me, ktera zenska neco takovyho zapomene. Je dobre si uvedomit, ze pamet chlapa je podstatne horsi - obecne, natoz u takovyhle veci. Takze dej bacha a at to dobre pokracuje !

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi