abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Odhalen!
Fallen_Angel:
Také bych řekl, že na to nezapomněla. A z mého pohledu je větší průšvih tak fotka kamarádky v kalhotkách spíš než tvoje fotky v plenkách :lol:
A uvidíš, jak dlouho tě bude bavit to před ní skrývat, nebavit se o tom a dělat jakoby nic. Mně to přestalo bavit velmi rychle. Po čase jsem si řekl, že je to prostě mojí součástí a že nevím proč bych to měl tutlat. Konec konců nikdo není bez chyby a nevím, proč zrovna já bych měl být ten, co se bude cítit provinile. Takže teď už to vůbec neřeším. Nenutím jí to, ale ani náhodou to nehodlám skrývat.
vyckis:
JJ naprosto souhlasim.Mám pocit,že my to máme uplně stejné co se týká partnerek.Pořád jsem váhal a ikdyž o tom věděla tak sem to skovával.Ale dlouho jsem to nevydržel.Teď už si to dělam jak já chcu.Ona mi to toleruje a ja si klidně chodim doma s plinkou a mam je i ve skříni,takže se s nimi potkává docela často a nic už neříká.Bere mě prostě takoveho jaky jsem a to se mi na ni líbí.
tretioko:
--- Citace: "raulik" ---Zajimalo by me, ktera zenska neco takovyho zapomene.
--- Konce citace ---
To by me taky zajimalo... Zeny si podobny veci pamatujou az moc dobre (v horsim pripade nas pak nekde zdrbou) a nemusi se nutne jednat o pliny, ze... Takze bych se mel na pozoru. V kazdym pripade... Zeny tohle tolerujou v zasade dost malo a ani se jim nedivim. Ale to uz me davno netrapi.
Jakkoliv to zni potrhle, tak v ABDL komunite je spousta vselijakejch blaznu, ktery dal nez na pliny nedokazou myslet. A v tom je ta obrovska chyba, je nutny to videt v souvislostech, jak tech do plusu, tak do minusu. A ty minusy prevazujou. Asi to ani nema cenu dal rozebirat.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi