abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Látkové plenky / igelitové kalhotky

Tvrdnutí PVC kalhotek

(1/2) > >>

plenky56:
Muze mi prosim nekdo kdonosi pvc kalhotky primo na telo poradit co delat proti tvrdnuti pvc kalhotek. Mel sem jedny naprosto perfektnia mekoucke a najednout tuhnou vic a vic ....uz jsem je i vypral rucne jen mejdlem ale nezabralo to tak nevite nekdo co s tim....diky

mskvor:
Ahoj, podle mých zkušeností s tím nic neuděláš. I při správné péči guma zestárne a ztvrdne, nezbyde, než je vyhodit a koupit nové. Taky marně sháním Suprimy, které mi vyhovovaly nejvíc.

Anonymous:
To mas obdobne ako pneumatiky na aute. Viac jako 5-6 rokov sa nedoporucuje. Struktura gumy sa v case meni. To iste plati aj u PVC kalhotiek.

plenky56:
oni sou Suprimy nejake lepsi ? Ty sem jeste nemel....

ohledne starnuti pneu ...tak na ne existuje spoustu veci kterejma se udrzuji v kondici a na pvc kalhotky nic neni?....nekde jsem prave cetl ze pokazde je treba je umejt po pouziti....no to ja prave nedelam ...jen jednou za cas....jako pokazde to se mi fakt zda ulitle kdyz v nich jdem kazdy den

mskvor:
Suprima je německý výrobce zdravotních potřeb, který má i zajímavý katalog pro "zvláštní" potřeby. :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi