Abdl > O jiných AB/DL stránkách

www.unikmocu.com

<< < (10/12) > >>

Tropix:
Drains: hodíš sem pak nějaké lepší fotky pls :) Děkuju předem :)

babyika:
Dnes mi dorazily plenkové kalhotky ze Slovenska a splnily mé očekávání. Jsou z dobrého kvalitního materiálu a profesionálně zpracované.

Drains:
Já jsem trošku zklamán, psali mi v pondělí že je poslali. Tak jsem se radoval, že mi příjdou před víkendem. O víkendu jsem měl být v bytě sám.

A dneska mi napsali, že se jejích kolegině spletla a ještě musí dodělat jedny. A že je pošlou až po velikonocích :/
A to vím že zase dlouho nebudu mít čas na to.

Škoda no, ale stávají se horší věci

marco:
Minulý týden mi přišli kalhotky od nich. Od objednání do doručení proběhly dva týdny.
Přišla šedivá neprůhledná igelitová obálka v ní zavírací sáček.

U kalhotek je přiložen návod na údržbu. Velmi mile mě překvapil materiál, ze kterého jsou vyrobené. Je velmi jemný a příjemný na dotek, dvojité gumičky okolo stehen opravdu neprotékají a dobře těsní. Suché zipy jsou dobře umístěné a nikde neškrábou a dobře drží.

nuk-boy:
Tak jsem si tam koupil další plenkové kalhotky. Nechal jsem si udělat na přání červené (moje oblíbená barva) v provedení KONTINA NEW. Má už doma od nich dvoje plenky původního provedení a chtěl jsem posoudit, kam vylepšení ve verzi NEW posunula jejich funkčnost. Musím říct že vylepšení jsou skvělá a jsou zase o kus lepší než předchozí. Hlavně kapsa uvnitř je super, vložené látkové pleny se neposouvají a neshrnují. Širší gum vzadu drží plenky lépe na místě takže nepadají a patentky jsou také umístěny lépe. Takže doporučuju. Pokud by na stránkách náhodou neměli vaši velikost nebo oblíbenou barvu, nebojte se napsat paní Gajdošové, je velmi ochotná a milá. Sice si trošku počkáte. U mě to trvalo asi 6 týdnu než moje na zakázku objednané nohavičky dorazily, ale to čekání za to stojí.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi