Abdl > O jiných AB/DL stránkách
www.unikmocu.com
Drains:
Jen takový dotaz, dá se to nějak poslat na poštu a že bych si to tam vyzvedl? Já jsem celý den v práci a nerad, aby to dostala moje spolubydlicí do ruky :D
Mircaa:
Myslíš jako kalhotky od paní Gajdošové?
Neměl by to být žádný problém, na poštu chodí přece všechno, ty zaplatíš a žádej mail při odeslání. Pak nahlaš na své poště že dojde zásilka a sám si jí vyzvedneš dle svého volného času. Musí tě respektovat ta pošta. Sami jsme hlásili taky. Dojde ti jako doručenka na podpis, jí jde jen o doručení peněz za zboží. Pak odešle. Tak ji napiš, mail má přiložen a neboj se jí, ta po tobě nepojede :lol:
Na obálce bude psaný odesílatel:
J-Centrum, s.r.o.
Na vyhliadke 11
080 05 P R E Š O V
IČO: 36 698 580
Dojde to v šedý plastový obálce a ve vnitř je plast. obal a v tom kalhotky s popisem který jsem dal na nástěnku.
Už je mám upravené a kouše jen sousedovic haryk a že ten je HARYK. :lol:
Přeji mnoho loveckých úspěchů na kalhotky. Fakt jsou super ted v nich sedím a je mi olala :D pa.
Snad jsme se trefili do tvé otázky a pomohli. :)
Drains:
Pomohli, děkuji :)
Mircaa:
Dodatek: Peníze jsem zkoušel odeslat přes KB banku ale oni neberou kod banky mám ted dojem 2000/ a něco. tak musíš přímo z FIO banky což u nás je
ale nevím zda u vás taky. Možná některá banka to vezme a nebo dej jednorázový příkaz z bankomatu tvé banky a JE TO ihned za pár kaček. Já to mám za 5,-Kčs.
Stejně požadují poslat na bankovní účet protože je to z Czech Republic, hej? A při objednávce si klikni na Czech KC, OK?
KONEC - jdu do péří :lol: Bye moloděc,bye...
vyckis:
Já mám učet v KB a platil jsem převodem a bez problémů.Dokonce mi kalhotky poslala dřív, než ji došly peníze,protože jsem ji poslal mail,že dnes peníze odešly a ona ihned odpověděla,že posílá,takže peníze připsány na účet mít nemohla.:))
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi