Abdl > O jiných AB/DL stránkách
www.unikmocu.com
Mircaa:
--- Citace: "KTM" ---Pro Mircca. Tak potom napiš jak ti seděly na suchý zip? Mě škrábaly, tak jsem si objednal s patentkama a super :-) Kalhotky na suchý zip jsem hodil do koše.
--- Konce citace ---
Škrabali potvůrky,škrabali? Ted jsem si tu fotku zvětšil a oni ty očka jsou na zadní části. No v nejhorším se zkrátí plocha těch oček by neškrabali a nebo obrátí zapínání
ale zas budou ty očka na předku a budou li trochu koukat tak zas budou trhat silonky pokud nedáme na ně nějaké kalhotky by dobře drželi a nepadali.
Uvidím jak dojdou , snad v Po, dnes suším hubu a žádný řádění. :( Potom napíšu až je poprvé zapnu na kostřičku. Jak já se těším. Ale je škoda jich vyhodit, to
je nekulturní, oni za to nemohou. :lol: Jo Prešov nený za Prahou tak musím počkat. ;)
Anonymous:
Prostě patentky jsou nejlepší!!! :D
Mircaa:
Tak nesonduj a kup si je. Nikdo Ti nebrání nejdřív chceš tu a tamto a potom dle svého, pakliže máš
jemnou kůžičku tak prosím, ale bacha na věc, by jsi se nesvlík jak had... Promin,
Když patentky tak patentky a aby tě tlačili do nohy když nedopneš na velikost, jo to je věc. Jako to škrabání a pod.
Uvědomte si že každý výrobek má své a tomu neporučíš, jasno!!!
Anonymous:
Jasno??? No kdyby jsi byl pozornější a možná přečetl celou diskuzi, tak by jsi vyčetl, že na suchý zip už mám vyzkoušeno (jiné na prodej nebyly). Jinak s velikostí bych doporučil se změřit, výrobce má i jiné velikosti, aby tě netlačili do hohy :D Každopádně nejdříve vyzkoušej a potom napiš recenzi. Škrábáním a hadům zdar!
vyckis:
Souhlasím s KTM .Každý ať napíše recenzi za sebe,je to každého názor.Někdy mi připadají jisté komentáře,jak z jiného světa :D Asi hadi nebo co....:)))
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi