Abdl > O jiných AB/DL stránkách
www.unikmocu.com
nuk-boy:
Ale dneska koukam, že mají nový design... Jeansy. Dost dobry. Akorát ze velikost L je moc. Nevim proc nedelaji všechny ve všech velikostech.
nuk-boy:
Další novinky. Tentokrát úplně předělaný funkční design. Změna umístění zipsů (patentek), lepší gumičky, vnitřní kapsa. Velký krok dopředu. Navíc to znamená slevu na staré typy. Uvažuju o nové verzi. Mám tu starou a je pravda, že vše to co zlepšili, za zlepšení stálo.
Mircaa:
Zdravíme, tak jsme si také 21.3. objednali jedny na zkoušku, sice jen zelinkavé "S" jiné nebyli.
Modrý jsou fuč a dnes na suchý zip jim zůstali jen ve vel S tři ks. Dnes byli odeslány tak snad zítra nebo v sobotu
budou doma. Těším se na ně jak na vánoce, ráno budu volat na poštu. Chtěli peníze na účet. Věřím že si už v nich
v neděli zařádím, snad budou tak jak tu píšete. No budou li fakt super tak vezmu ještě alespon 2-3ks na výměnu
když se jedny vyperou tak druhý budou k dispozici. Po vyzkoušení pošlu fotky. Tak už aby tady byli gatky jedny. :) :D
Tak zatím...
Anonymous:
Pro Mircca. Tak potom napiš jak ti seděly na suchý zip? Mě škrábaly, tak jsem si objednal s patentkama a super :-) Kalhotky na suchý zip jsem hodil do koše.
vyckis:
je pravda že se musi pečlivě zapnout na suchy zip,jinak škrábou ale jsem s nimi spokojen a mam taky objednané na patentky..:)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi