Abdl > O jiných AB/DL stránkách
www.unikmocu.com
nuk-boy:
Zrovna ty jsem si objednal. A pak ještě ty s těma příšerkama :-)
nobody:
AKORAT MAJI MALE VELIKOSTI . POTREBOVAL BYCH TAK XL/XXL :( :( :(
nuk-boy:
Tak včera konečně přišli. Trvalo to trošku déle, ale čekání se vyplatilo. Na obrázku se mi líbily víc ty kytary, ale v realitě jsem uplně uchvácenej těma s bubákama, jak jim říkám. Koupil jsem velikost M a jsou dost veliké, musím je zapínat až na poslední patentek. A to mám 70 kg a v pase cca 90cm. Takže klidně bych mohl mít i S, pokud bych chtěl mít těsnější pocit na těle. Každopádně po jedné noci maximální spokojenost. Nikde netlačí, neškrábou,... Fakt doporučuju.
nuk-boy:
AKORAT MAJI MALE VELIKOSTI . POTREBOVAL BYCH TAK XL/XXL :( :( :(
Nemyslím si. Pokud nejsi gargantua, tak ti budou stačí L. Jak už jsem psal v tématu k těmto plenkám v kategorii obchody, tak já jsem si koupil M, a jsou veliké až, až. Musím ja zapínat jak nejvíc to jde. A to nosím trenky velikost L. Takže klidně zkus jedny objednat. Ta cena není zas tak hrozná a kdyžtak je tady určitě někomu prodáš.
nuk-boy:
tak po peti dnech pouzivani musim jen a jen doporucit. do ted jsem pouzival jen jednorazovky, ale tyhle kalhotky, to je komfort. a ten krasnej vzhled. nemuzu se na ne vynadivat. blizi se vanoce, tak si udelejte radost a kupte. nebudete litovat.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi