abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety

jak se tvářili lidi, když vám ve měste spatřili plínky?

<< < (5/5)

Anonymous:
V letných týždňoch rád chodievam s kamarátom do mesta si posedieť do terasových kaviarničiek v bermudách a ľahkom tričku, to, že mám na sebe plienku s igelitovými nohavičkami nemusím pripomínať, pri sedení sa okraj plienok a nohavičiek čiastočne poodhalí, čo mi nerobí žiadne ťažkosti a neprekáža mi, ked sú vidieť... Iste to u niekoho vzbudí zvedavosť, občas počujem poznámku: "Ten chalan má plienku", dokonca sa mi stalo v jednom bistre, že prišiel ku mne čašník a pripomenul mi, ak by som potreboval diskrétne prebaliť, pokojne sa na neho môžem obrátiť...
S negatívnou reakciou som sa doposiaľ nestretol. :D

Anonymous:
děkuji za reakci.. tak ještě, že tak.. v nějakém fóru už jsem o tom psala, že člověk se ani vozejčkáře nezeptá, zda je jen línej chodit a stejně se asi nikdo nezeptá ani na plínku, s tím, že komu se to nelíbí, ten si to nevšímá (všimne, ale nevejrá), kdežto člověka, kterému se to líbí, to zahřeje u srdíčka ;) naštěstí zatim, jak tak čtu, to lidi berou dobře.. samozřejmě to nesmí být moc vidět, chovat se prostě přirozeně.. kdyby to bylo moc vidět, zavánělo by to krom hovnem i chutí se předvádět, než nemocí..

marco:
Už mě pár lidí odhalilo... Pokaždé se to odbylo udiveným pohledem, protože kromě toho že teď mírně kulhám, vypadám úplně normálně jako každej jinej mladej člověk. Ale nezapomenu na jedno z prvních odhalení. Možná jsem to tu už někde psal ale to je jedno. Jsem jel ze Slovenska domů, cesta trvala poměrně dlouho a mě zbývalo asi 7 hodin cesty domů. Plínka měla už své nejlepší za sebou a já potřeboval přebalit. Tak jsem zastavil u benzinky a šel na WC. Co čert nechtěl tak záchod se nedal zamknout, ale byl čistej. Jsem se přebalil a urovnával jsem si plínku. Najednou se otevřely dveře a vešel pán z obsluhy a viděl mě bez kalhot jen v plínce. U nohou mi ležela použitá plínka a jeho pohled jezdil jen mezi podlahou a mojí plínkou. A pořád civěl, jsem se ho zeptal jestli něco potřebuje. Odpověděl jen prepáčte ale civěl dál  :lol: Jsem na něj že jestli nikdy neviděl inkontinentního člověka v plínce? zakroutil hlavou a celej rudej bezeslova chudák odešel  :D    
Ale snažím se to co nejvíce skrývat, nejsem rád když mě někdo vidí. Plínky mít musím a lidí co maj negativní postoj si nevšímám a říkám si, že na tebe taky jednou dojde.

babygeorge:
Mně se jednou stalo, že jsem  zašel do lesa, že tam udělám takovej experiment(do plínek jenom čůrám, ale tenkrát jsem chtěl zkusit i to druhý), no tak jsem měl v plíně celkem slušnou spoušť a najednou 2 lidi jdou kolem a tam nebylo kam uhnout nebo se schovat... no sice přímo plínku neviděli, ale vzhledem k jejim pohledům a vzdálenosti ode mě to cejtit zkrátka MUSELI. No rudej jak rajče, ještě k tomu to bylo v hometownu...  :oops:  :lol: Ale tak stane se...

šmoulík:
Neznám  nic lepšího  než si vzít plenku.  Pvc  pyžámko.  Dudlika a jít  spinkat.  A pořádně se počurat hezky v tom polospánku a hezky se otočit na bok a spinkat dál.  Jenže  26.11. Přišla moje nová  zkušenost byl velmi rychle prinucen jit do velkého nákup. Centra  bylo tam snad 10 000. Lidi  a ja měl na sobě  noční jednorázovou plenku a kalhotky.  Byl jsem celý nervozní.  S toho. Nez do te doby  když jsem se jen pozastavil  a  maximálně jsem se počural. Byl jsem totalně šťastný že jsem měl plenku.  A věřte mi nebo ne  ale  v tu  chvíli  mi  bylo   vážně  všechno  jedno  jestli  někdo  vidí  že  mam plenku.   Jsem  totalně fascinován  do  
........ADULT BABY. ....   tohle  si musím koupit.
http://adult-baby-shop.eu/popup_image_e ... D=901&id=4

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi