abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety
jak se tvářili lidi, když vám ve měste spatřili plínky?
tretioko:
Neber si to zle, ale Vendulka, ja i nekteri dalsi patrime ke zdejsimu klubu rejpalu. Jenze kazdej mame tu "maximalni povolenou miru jedovatosti" jinak vysoko. Ja ji asi tak moc vysoko nemamv porovnani s jinymi (kdyz vidim, co pisou.) A asi jsem to psal uz nekde driv: Na srozumitelnej dotaz odpovim (samozrejme pokud vim) a dal uz "vlak nejede." Mj. mozna diky tomu kdekomu lezim v zaludku (nejen na tomhle foru,) ale me to je jedno. Nicmene zaplatpanbuh, ze tady neresime cypovyny,ktery se ted aktualne resi na jinym neceskym AB/DL foru (ziju v zahranici,) to je fakt na zebliti tam asi tak posledni tejden. Tak se nenech vytocit jednim rejpalem a uzivej dne/zivota, at uz v plinach nebo bez.
Anonymous:
Děkuji za podpůrná slova, vytáčet se nenechám! K lidem se chovám slušně, jiní jsou mi ukradeni :D
Anonymous:
To, že mi niekto na verejnosti vidí okraj plienky vyčnievajúci z riflí, vôbec neriešim, napokon sa mi stalo, že kámoš chcel u mňa prespať nakoľko vonku bola poriadná chumelenica a čo to viac sme popili, som súhlasil. Ked videl moju pocikanú plienku a igelitové nohavičky, zostal mierne prekvapený, ale nekomentoval to. Ja som si v kúpeľni v jeho prítomnosti pocikanú plienku vymenil a bolo to vyriešené...
Plienky nosím aj vonku, cítim sa v nej bezpečne a pohodlne. :D
Anonymous:
děkuji za reakci, pocit bezpečí je to, co nás, DL lidi spojuje.. jdem do města a když se nám chce, jsme chráněni.. pohodlí nadevše.. asi bych nikomu krom přítele plínku úmyslně neukázala s tím, že bych se před tou osobou zvlíkla a vyměnila bych si jí.. ani na toalete ve městě, pokud už je plínka hodně plná a její zvětšený objem je patrný každému koukajícímu oku, to není příjmo před tou osobou.. do naha jsem se takhle z plínky zvlíkla jen před přítelem.. ale nemám problém ukázat plínku.. ze začátku jsem se styděla, ale ted si v metru klidně sednu a neřeším a pak se zvednu a v odrazu sleduji reakci :D :D v minulosti i když jsem si sedala, tak jsem sledovala, zda nění něco vidět, popotahovala jsem si triko níž, ale ted je legrace sledovat ty reakce.. samozřejmě né v plném metru, ale třeba pokud jedu na konečnou a ve vagonu je nás pár.. třeba slečna, která vypadala, jako by se právě probudila, protírala si oči, zda dobře vidí mou plínku :D :D skončilo nám ale bohužel období minisukní :( tam by byla legrace i jít po schodech :D ale to jsem nezkoušela, zas nejsem laciná.. odsad posad.. zepředu klidně ano, když mám kalhoty trochu větší a sundám si pásek, to je nejlepší.. to jsou plínky každým krokem vidět zepředu a časem i zezádu.. ve stoji teda zejména vepředu a když du po ulici, je zajímavé vidět, kam lidi čumí :D :D
Sonya:
To jsi pochopila správně. Chce to se chovat přirozeně, lidé v MHD v Praze jsou nevšímaví. Jinak to ale vidím úplně stejně. Provokovat ano, ale nepřehánět to. Přesně, jak píšeš, jen poodhalit. Kdo chce, všimne si a ostatní mají smůlu. A ne vyrazit do města jen v plenkách a tričku. :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi