abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety
plínky na veřejnosti
raulik:
Vendulko hod se do klidu prosim
mskvor:
Budeš se divit, Pampergirl, ale lidé jsou různí. Chovají se podle okolností a tak mohou někdy chodit bez plen, někdy si vzít jednu nenápadnou plenu a někdy si vzít i balík. Já, když jsem sám, v cizím městě a jdu se projít nebo na večeři, tak si klidně vezmu balík, kterého si trochu všímavější oko všimne. Klidně i jednu Seni, dvě až tři látkovky a Suprimy navrch (přesně jak píšeš.) Je to o tom menším či větším exhibicionismu v nás, kteří nosíme pleny pro potěšeni, nikoliv z nutnosti. Proto také dopředu hlásím v hotelu, že potřebuji nepromokavou podložku do postele. :)
tretioko:
Uz jsem to psal vejs - ja s tim na ulici nevybehnu jen tak (kdo chce - budiz,) ale vzhledem k mymu zamestnani (pracuju na verejnosti) me zna spousta lidi a tvrdit jim, ze jsem IC s mejma 32, mi asi jen tak nekdo nezbasti. Jo, kdybych nemusel resit, kde narazim na nejakyho znamyho apod. (protoze se mi to stava a dost casto,) asi bych ani neresil diskretni noseni plinek.
Krom toho (psal jsem to tady nekde na foru relativne nedavno,) ja rad blbnu se zenskejma a s tim pliny zrovna moc kompatibilni nejsou... No, jak se kterejma, ale tyhle pripady jsou docela mizvy cislo.
Mircaa:
--- Citace: "pampergirl" ---chtěla bych se zeptat, co máte venku na sobě, když máte plínky.. a ted nemyslím aby jste psali to samé, že "mám je v praci a to mám na sobě XXX", nebo "doma tepláky".. mně de spíše o to, když dete třeba nakupovat a máte je na sobě, co máte na sobě? sukni? nasrávačky? prosím o názor zejména slečny, abych to dokázala porovnat semnou.. děkuji
--- Konce citace ---
Milá zlatá, nosím mini černou a skládanou, jo když se ohnu tak je vidět vše i plíny když to chceš číst. I kalhotky na nich jestli tě to
neurazí, co ještě chceš znát? Pojem nasrávačky znám od mý babči ale ty nejsou pro tebe neb nevíš čí jsi jen tady taháš rozumy
co a jak tak prosím vyhod kotvu a někde zaparkuj a potom dej názor. Zatím mi to připadá kam vítr tam tvoje neřízené plíny. A
stejně se neumíš zabalit jak by jsi měla. Tak nediskutuj a čáááu Lady. Bye... Mircaaová
--- Citace: "pampergirl" ---jo a snad sem nikdo nenapíše, že ven nosí jednorázovky, do toho 3-4 látkový a přes tu jednorázovou ještě natahovací kalhotky.. je to blbost, to by bylo VENKU vidět jak prase.. ja nosím dle chuti Huggies training pants (takové ty do 51kg) spíše pro pocit a když mám tesnější oblečení, protože jsou tlusté jako bežné kalhotky (pokud nejsou počúrané, ale jak říkám, mám je spíše pro pocit) a no a pak pod minisukni, nebo spíše do kalhot nosím JEDNU jednorázovku pro dospělé (abych zapla kalhoty).. TENA, mé oblíbené.. nesnáším ale, když na některých fotkách vidím slečnu, jak si pak vytáhne kalhoty někam pod kozy a na zadku je pak ta plínka vidět.. ja mám v případě, že si vemu plínku do města kalhoty volné a nechám si je padat.. na zadečku nění nic vidět, jen si musím dát pozor u předklánění, třeba v obchodě pro něco.. to je to pak nad zadečkem vidět, jak se mi vyhrne triko.. :D takže prosím o trošku reálna do toho, co si berete do města.. pokud má balík očividně viditelnou velikost, tak je to asi trosku blbost si to brát do města..
--- Konce citace ---
Jsi tu za čtrnáct dní týden tak se uklidi baby na Tebe taky dojde, a ty problémy nech jiným, tebe se netýkají i když si to myslíš! Jsi nějak na sebe upjatá
tak zabrzdi Lady yes,. Chceš li potvrdit co tu píšeš tak dej fota od fotografa,úřední a jinak nekecej Lásko...
Vendulka:
Když už nic, aspoň víme, že raulík žije. Já jsem v klidu. Píšu svůj názor, že tu zas někteří mají z ženského nicku zatmění, jejich věc :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi