abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety
plínky na veřejnosti
mirekkkk:
No já málokdy, ale když jsem někdy moc vzrušen, odvážím se do města mezi lidi na krátkou procházku a představuji si, jak by se tvářili, kdyby věděli, co mám mezi nohama. Ale takových lidí může být víc, potkávají se a myslí si to samé o těch druhých.. Když to trochu obejdu v okolí, už se těším domů, abych si to mohl udělat, a přitom si vymýšlím příběhy, jak by to mohlo být s tou anebo s tamtou... Jsem orientován pouze na ženy a dívky, a to od zákonného věku do pozdního stáří, neboť i to může být hezké. Navíc starší dámy bývají inkontinentní a tak bych se mohl setkat se vstřícností v jejich mysli a s plenkou plnou jejich moči v jejich rozkroku. A prosím, při pronikání do ženy pokud možno do počůrané.... :-)
Sonya:
--- Citace: "pampergirl" ---před klukem bych se asi trošku bála, u holky je to jiné, kluka to třeba vzruší a já právě nechci, aby to dopadlo jak těd posledně někde na rajské zahradě.. (viz TV - pokus o znásilnění, pachatel přenásledoval oběť z metra do paneláku a ve výtahu se ji pokusil znásilnit)
--- Konce citace ---
Tak toho bych se nebál. Na netu naopak psali, že počůrat se či pokakat je skvělá obrana před znásilněním, protože násilníka to znechutí. Nedá se vyloučit, že by to někoho mohlo vzrušit ještě víc, ale těch je minimum, pokud vůbec.
A když tě někdo uvidí v plence, tak nemůže vědět, jestli ji máš pro zábavu či jako prevenci nebo nutnost, bez které se neobejdeš. A spíš bych tipoval, že tě každý polituje než by ho napadlo, že je máš dobrovolně. Někdo mi ale říkal, že mladé holky nosí plenky na koncerty, aby kvůli čůrání nepřišly o dobré místo před pódiem.
S tím pokakáním se ti to povedlo a udělala jsi asi nejlepší, co jsi mohla. Neotáčet se a mizet pryč. Taky už se mi to povedlo, akorát že bez plenky a průjem byl k neudržení.
A čůrání do plenek je skvělé hlavně v zimě, kdy se mi chce tou zimou víc a mokrá a teplá plenka pak krásně zahřeje celé tělo...
Mircaa:
A jééé zase théma o ničom a o ničem. Tak Babiš a koblihy,ty sladké a pečené? Nedá se srovnat ani s tou babičkou neb věc je o jiných vecech. Opět se zde někomu povedla odpověd na téma Plínky na veřejnosti... Tak jo přístě si necháme dát tzv koblížek místo koblížku medzi nohami. No bude to asi pekné. Tak jo a jdem na to...
Anonymous:
Sonya: taky se ke mně dostali info o různých místech použití.. mimo jiné, jako třeba již zmíněnej koncert jsou prej plínky supr i na festák, kde nemusíš stát fronty na toitoi, ale k tomu jsem zase slyšela, že některé divky si dají místo kalhotek spodek od plavek, džínovou minisukni a když se jim chce čúrat, tak jen mírně rozkročí nohy a čúrají, nebo když sedí na zemi, tak to samé.. nevím, na festivalu jsem nikdy nebyla a nezkoušela jsem to.. jistě to musí být bezva.. pak třeba na lyže, že si nemusíš sundávat všechny vrstvy, když deš čúrat.. bezva jsou prej do vlaku, kdy nemusíš někomu říkat, aby ti pohlídal věci, než si odskočíš na bez tak fujky toalety.. v Japonsku to takhle prej dělají hodně, ale kvůli metru, tam to trvá delší dobu, než v praze a že to bez toho ani nejde, že to by se počúral snad každej.. někdo plínky využívá třeba na cesty na dovolenou, když stojí v koloně, tak nemusíš vystrkovat zadek vedle dálnice, kde by tě někdo mohl vidět.. já je používám na nákupy, kdy nemusím opouštět vozejk, když se mi chce a nemusím ani křížit kolena a jít na toalety, kde se válí stříkačky.. nebo procházka, kdy asi žádná z nás nechce vystavovat zadek mrazu.. vy muži to máte jednoduché, vysunete vývod, ale jste v teple.. :D
Mircaa: když se ti nelíbí tahle skupina (a která jo?!?) tak k ní nepřidávej koment.. asi tak.. najdi si tu, která ti vyhovuje.. mě přijde, že hodně skupin ti přijde zbytečnejch, ale každá máme nějakou zálibu, které se liší třeba jen v detailech.. mně by třeba nebavilo psat furt "příspěvek na prd".. vytvoř si svoje vlákno a čekej na reakce.. a teš se z každého podobného človíčka..
mirekkkk:
Já je nosím na veřejnosti málokdy, ale když jsem nadržený, tak používám jednorázovky TENA, SUPRIMY, těsné džíny a nějakou volnou plandavou košili přes zadek dlouhou. Ale koukám, jestli někdo kouká, a zapojím představy, co by bylo, kdyby... (týká se jen ženských). Když jsem již hodně počůraný, cítím, jak mě každý krok vzrušuje, protože si penis "sedne" a mokrá plenka na něj tlačí ze všech stran, takže je stále pěkně ztopořený.. Někdy to ani nevydržím domů, a udělám si to na ulici, to pak stačí málo přitlačit zvenku. A když to vydržím domů, tak si přes tu mokrou plenku dám jednu suchou, pak SUPRIMY, do zadnice malý anální kolík, no a pak si sednu k mému PC a najdu si ty správné stránky, a mám zábavu do rána, a udělám si to několikrát. Jako třeba teď... ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi