abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Huggies Pull-ups 6

<< < (2/2)

Anonymous:
jooo, drynites, ale tuším, že tam bylo napsáno i "training pants".. to je jedno.. jsou jak se vybehne z eskalátoru, tak napravo, jak jsou plínky, tak v pravé řade přibližně uprostřed, pod sebou.. já je už ale přestala nosit, pod tesné oblečení to bylo bezva, nebo když jsem měla minisukni, ale to bylo spíše pro ten šustivý pocit a pocit něčeho mezi nožkama, ale v posledné době zkouším velké plínky i do jiných oblečku, než jen do skate tepláků.. tam to vidět nění bezpečně.. ale já je nosím pro případ, že by se mi chtělo a to do drynites moc nejde... vykakat se v pohodě, byt je vše hned objemově vidět.. prostě jako kdybych to udělala do kalhotek.. tam je to taky vždy vidět.. teda než si sednu ;) do kalhotek jen výjimečně v nouzi, nebo pro radost a tak vím, že i v drynites je vše hned vidět, než si sednu, cestou do metra jsem vždy nejistá :)

Jake:
No, na drynites je napsano pyjama pants, pokud se to tedy posledni dobou nejak nemenilo :) .
Training pants tam maji urcite take, ale jako huggies pull-ups . Skoda ze u nas neni plinkove lobby tak velke jako treba v zahranici , takove pampers cruisers 7 by byli super. Nebo i ty pullupky velikosti 6, ale ty jsem zatim take videl pouze v zahranici. Skoda ze moc rozsirene nejsou ani nocni pullupky, ty maji alepon vetsi savost. Tak snad se to casem zlepsi, kdyz huggies oznamovali konec klasickych plinek tak slibovali novinky, tak snad nekdy :) . Nebo snad nejaky dovoz, jako je na jinem vlaknu info k pampers underjams :) .

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi