abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

odhalen ??

<< < (2/5) > >>

lodivod:
Podobnou zkušenost mám i já. Taky bydlím u rodičů a doma není zvykem zamykat si pokoje. Moje máti asi před 4 rokama cosi hledala a mimořádně ji napadlo se mi podívat i pod postelí. Našla tam akorát balík plenek. Byla uplně vyděsená a posílala mě k doktorovi aby mě zdravotně prohlédl. Řekl jsem že to mám na sexuální hrátky a od té doby mám klid. A od té doby mám vyřešený problém, jak se zbavit balíku mokrých plenek. Už má na to čuch, donese mi černý pytel na ty "moje věci" a já si to v klidu přenesu přes barák a nikdo jiný o tom neví :)

tretioko:
Ja se asi budu opakovat, ale me to neproslo. Byl jsem odhalen a konfrontovan v 17. Omezil jsem se na odpoved "Do toho ti nic neni" a rozbilo to kompletne moje rodinny vztahy. Dneska jsem rad, ze rodicovstvo je ode me hodne daleko a necpe se mi do zivota. Vazne na to nejsem zvedavej. Z dalsich (mozna i horsich duvodu) se s familii nebavim.

goodnite:
No já si myslím že mamka to taky ví ale nedáva to na jevo což je super přišel jsem nato když se jednoho dne to mě bylo asi tak 16  v mem pokoji objevila přestěhovaná postel. Vešel jsem a polilo mě horko měl jsem vedle postele totiž svou skrýš koknu na ono místo a skrýš prázdá řeknu si prušvich ale vtom vedle postele zahlednu krabici a ejhle moje plenky a další věci jsou na světě jistá chvilka nadšení a oddechnutí ale vzapětí mě polil studený pot to bude proslov už to slišim.jdu do kuchině na jídlo ale kupodivu mamka jen pozdraví a zeptá se co řikam na přestěhovaný pokoj a zda jsem našel svoje věci a dal žadné komentaře.

vyckis:
Dnes už s rodoči nebydlím,ale měl jsem podobne zkušenosti s mamkou.Ta měla tendenci mi pořád uklizet skřín a ono v bytovce 2+1 není moc mist kam plinky schovat a jednou jsem si šel najisto pro plinky a ejhle oni tam nebyly.našel jsem je až druhy den uplně na jinem mistě a vyprane...takže na 100% to ví,ale nikdy nic neřekla.:)tak kdoví co si myslí ale ptat se ji na to určo nebudu...:)

Anonymous:
Tak dnes jsem řekl rodičum že pleni musím mýt a sám sem se divil co na to rodiče jelikož to věděli celou dobu a prej jsem s tim trpěl jako malej tak mi je davali na noc a od te doby je mam a je to super  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi