abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách

odhalen ??

<< < (4/5) > >>

Fallen_Angel:
Abych se připojil k tématu možného odhalení, tak se přiznám, že jak jsem se odhalení v minulosti bál jako čert kříže, tak nyní mě představa odhalení velmi láká. Že by třeba kamarád nebo kamarádka zjistili, že mám v šuplíklu plenky a dětské věci. Nebo se mi docela líbilo, když jsem až zpětně zjistil, že mi na zastávce troleje celou dobu lezla vzadu nad okraj kalhot plenka a mohl jí kdokoliv vidět. Představy jako plenka u doktorky, nebo v šatně u bazénu už sice patří mezi ty více nereálné, ale pořád vzrušující. Máte to někdo podobně, či se snad již necháváte schválně odhalit?

tretioko:
Jako proc ? Nemam potrebu se nechat nachytat. Navic... v pripade urcitejch konkretnich skupin osob by to byla moje spolecenska ruina. POdstatny je, ze si muzu uzivat.

vyckis:

--- Citace: "Fallen_Angel" ---Abych se připojil k tématu možného odhalení, tak se přiznám, že jak jsem se odhalení v minulosti bál jako čert kříže, tak nyní mě představa odhalení velmi láká. Že by třeba kamarád nebo kamarádka zjistili, že mám v šuplíklu plenky a dětské věci. Nebo se mi docela líbilo, když jsem až zpětně zjistil, že mi na zastávce troleje celou dobu lezla vzadu nad okraj kalhot plenka a mohl jí kdokoliv vidět. Představy jako plenka u doktorky, nebo v šatně u bazénu už sice patří mezi ty více nereálné, ale pořád vzrušující. Máte to někdo podobně, či se snad již necháváte schválně odhalit?
--- Konce citace ---

Mám to uplně stejně..... :) Kolikrát přemýšlím nad nasledkama krotim se ale z toho mě chytne blbá a chtěl bych to prozradit.Nevim proč,ale ten adrenalin-co kdyby na to někdo přišel mě vzrušuje.Když jsem byl naposled v Olympii tak jsem se díval jestli není něco vidět a vubec mi nedošlo,že bílé kratase byly krapet prusvitné,to sem zjistil až doma v zrcadle,tak to musel jistě někdo vidět...:)hmm kdoví ...:)

PetrMyslivec:
Já jsem přemýšlel o tom samém a více méně i něco z toho praktikoval a za sebe mohu říci, že následky byli často katastrofální a v žádném případě se neprojevili hned teď a i když se poslední dobou abdl komunity straním a užívám si jenom v soukromí / nejbližším známém kruhu, pořád je dost lidí, kteří mě znají z minula a hrozí nejrůznější konfrontace - svět je malý a sebemenší přešlapy se mohou vymstít - třeba ne hned.

Fallen_Angel:
Pch, vy a vaše realita  ;)  :D Tak samozřejmě nemyslím ukazovat plíny v práci, ale třeba chodit si věšet látkové pleny na společný balkon v domě. Nebo i to, že plenky někde koukají z kalhot na veřejnosti mi přijde v podstatě neškodné.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi