abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
odhalen ??
tretioko:
Jardo, kdybys aspon nekecal a psal poradne. Pises jak decko ze treti tridy.
Anonymous:
Tak jsem se konecne dostal k pravde schoval jsem si v pokoji na skrini kameru abych si to natocil zda me ve spanku vidi v plenach kdyz rano chodi mati pro spinave pradlo, dalo to zabrat ale uz znam pravdu, mama se vzdy na me podiva a nijak ji to nevadi dela jako by to nevidela i když jsem na tom videu opravdu jen v plenach a bez periny. Jsem celkem rad ze to semnou nijak nekonzultovala protoze nevim co bych ji rekl. Ale jedno vim jiste muzu uz v klidu pokazde spat s jednorazovkama a nedělat si starost ze me rano nachyta.
Anonymous:
Tak jen pozor abyste potom neměli problém si najít holku a nezmrzli v plenách do konce života. Plenkaření je sice hezké, ale sex a ženu NIKDY NEMOHOU NAHRADIT!!!!
Jardo to myslíš vážně ty tvoje pravopisný chyby? Nechodís do zvláštní školy? Mě se to úplně příčí číst. Tohle jsou naprosté základy psaní a ty je nezvládáš :(.
Pan J2:
Když nepotřebuješ sex, nepotřebuješ ani ženskou.
tretioko:
Ja potrebuju zenskou. Ale dost je stridam. Pliny jen jednou za cas s moji kamoskou.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi