abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Všeobecná diskuse o plenkách
Velký nočník
mar.sei:
Velký nočník
Ahoj všem, s přítelkyní máme rádi plenky a celkově hrátky s čůráním, popř. i s kakáním. Neví někdo, zda je možné sehnat nějaký nočník pro dospělé? Na internetu se mi nepodařilo nic najít. Díky.
mimi-tom:
Ahoj, tak buď dětský nočník, snad Japonci mají něco trochu většího, ale spíš nic moc a nebo nemocniční, tzn "gramofon", nebo podložnou mísu, ale dětský nočník v provedení pro dospělé se asi nedělají. Možná že by někdo udělal na zakázku,ale... Chtělo by se to zeptat. Nemám tušení kdo pracuje s plastem...Mimi-Tom
babyserba:
Zrovna nočník jsem zatím nikde nenašel, ale tady je odkaz, kde jsou taky zajímavý věci na podobný téma. Je to dost drahý a ani nevím, jestli dostupný pro ČR, ale třeba pro inspraci:
http://www.ilcnsw.asn.au/major_groups/1/list/1
tretioko:
--- Citace: "mimi-tom" --- Nemám tušení kdo pracuje s plastem...
--- Konce citace ---
Ja bych to dokazal vyrobit, ale momentalne nemam prostredky a jelikoz to mam do Prahy asi 3000 km, tak by se asi dost prodrazila doprava :cry:
gumplík:
Zkus zajít do Kikky,mají tam jeden v barvě růžové a modré je od firmy Nanny.Koupil jsem ho a jsem s ním spokojen.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi