Co se týče těch fór - tak si spíš myslím, že se ženy míň projevují, než, že by jich bylo míň. Já jsem taky spíš všude jako "pozorovatel". Důvodů si myslím je hned několik: za prvé teda ti muži, kteří to berou tak, jak jsem popsala v prvním příspěvku. Druhá věc: spousta třeba ani neví, že jsou AB. To zní sice trochu hloupě, ale vysvětlím - u ženy se tak nějak očekává, že je ta zranitelnější, mazlivější, dětinštější, mají rády pohádky, princezny, hello kitty - aspoň já to vidím všude kolem. Nebere se to od nich jako "slabost" (u pánů to samozřejmě také není slabost, ale rozumíte), takže nemá ani nutkání zkoumat a hloubat, prostě si ty AB touhy "vybije" úplně normálně tímto způsobem. Do tohohle se sice nezahrnují ty plínky, jen čistě to AB chování a potřeby, uznávám. Třetí věc, co mě napadá, je i to sexuálno. Muži mají víc tendencí se na takové stránky přihlašovat s nějakým očekáváním, kdežto ženy tohle moc nepotřebují - jasně, je spousta vyjímek, ale připadá mi to taky jako jeden z legitimních důvodů.
Co se týče toho fetlifu - myslím, že tam je to minimálně vyrovnané. Statistiky tam konkrétně žádné nejsou, ale co vidím příspěvky, tak pořád jen postujou holky, které hledají tatínky potažmo maminky nebo tak, z velké většiny. Je to, myslím si, taky proto, že je to dělané formou sociální sítě, ne jen plytké forum, a v tom se zase holky vyžívají víc. Moct si různě upravit profil a všechno. Taky to má jakousi nálepku bezpečnosti a nepřílišné anonymity.
Jinak dost zajímavá diskuze.