To můžu potvrdit, nevím, jestli už jsem to někam nepsal, ale to je jedno.
Musím sebou neustále nosit batoh, kde mám věci na cévkování a zásobu plínek. A byl jsem takhle na nákupu v Makru. Udělal jsem celkem velkej nákup, a jak odcházím od pokladny tak mě zastavil chlap z ochranky a jestli můžu s ním dozadu informace. Nechtěl jsem se hádat a žádná čorka nejsem. Došli jsme dozadu k prázdnému stolu, a jestli můžu vyndat obsah batohu na stůl. Jsem si říkal, počkej šmejde tě vytrestám :lol: Otevřel jsem batoh a začal vyndavat cévky, dezinfekce, pak sterilní rukavice, u injekčních stříkaček již značně znejistěl, ale chtěl, abych pokračoval. Protože užívám některé léky injekčně tak jsem vyndaval ampule. Pán z ochranky byl nějaký červený a jen pozoroval a tak jsem přešel do větší kapsy batohu kde mám uložené věci na přebalování, začal jsem tahat nejdříve savé podložky pak menalind, vlhké ubrousky, kapesníčky, zásyp, no a přišlo na řadu to nejhorší plínky, první šla Abri form M4 2x pak Abri flex 2x a Tena Flex plus taky 2x. Chlap nic neříkal, jen blbě civěl. A já na něj ,,to jste ještě neviděl plínky pro dospělé? Neznamená, že když jsem mladej (25let) tak musím bejt na 100% zdravej, trpím těžkou formou inkontinence a tyhle věci musím mít všechny sebou, abych se mohl přebalit. Už je všechno v pořádku a nebo chcete vidět co mám v kalhotech že jsou tak velký? byl celej rudej chudák dostal ze sebe jen, že všechno v pořádku a že se omlouvá za zdržení. V tu chvíli šel okolo někdy v kvádru s kravatou a koukal na stůl pak na mě na ochranku, zastavil se pak, jestli je nějakej problém. Jsem řekl že ano. Musel jsem vyskládat všechny tyhle zdravotní pomůcky takhle veřejně a cítím se zostuzen a asi to nenechám jen pro sebe. Řekl, že se hned vrátí a že to spolu vyřešíme, trvalo to asi 3 minuty a přinesl láhev vína asi v hodnotě 150Kč s tím že se omlouvá jménem společnosti Makro a za nehorázné chování svého podřízeného :lol:
Od té doby po mě kouká, ale nic neřekne.