abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Nové ankety

Co vás přesně na plínkách vzrušuje?

<< < (2/4) > >>

Holčička16:
Mě třeba vzrušuje ten pocit studu. A taky když se se mnou zachází jako s malou holčičkou jak už tady někdo psal s láskou a péčí . A taky Líbí se mi že jako abdl holčička nemám žádnou zodpovědnost a skoro o všem  co dělám rozhoduje někdo jiný že je na něm jestli mě zrovna přebalí nebo nakrmí .

Vendulka:
Ono to vaše čím víc tím líp značí co? Jeden nosí jen jednorázovky, což balík nenadělá, jedině kdyby jich měl víc naráz. Já nosím 10 bavlněných a jednorázovku všude. Nejraději ven. To je krásný   balík, vydrží celý den

lukyno117:
Nosím nyní celodenně plenkové kalhotky. Přes ně pevné body a ten pocit, když do nich několikráte načůrám a cítím tu váhu a při čůrání jak cítím horkou moč je neopakovatelný. Maximální vzrušení je čůrat třeba při nákupu mezi lidmi nebo v hospodě :lol:  :lol: , prostě super.

--- Citace: "voki1852" ---Aspoň vypadáš sexy s pořádným balíkem mezi nohama i na ulici :D
--- Konce citace ---
Mně se taky ráno nechce z postele, když je plena plná. A přebalování do suchého ne neopakovatelné. :P

tretioko:
Ale to uz je asi hodne videt, co ? Me staci o dost min - jedna tena super nebo jedna Abriform je stejna zabava. Ale jednou kdyz mi kamoska nasadila vicero Tena plus (3 nebo 4, uz si to nepamatuju) a presto este jednu formacare, tak jsem musel chodit jak batole. A vydrzelo to taky celej den. Hadrovky tady nejsou k mani a nani me to nejak zvlast nelaka.

Anonymous:
když mi je někdo uvidí ve městě.. mimo jiné samožřejme.. asi každému zde se líbí bezstarostnost, nic neřešit,nehledat WC, zejména ve měste.. ale chtěla jsem napsat něco, co nepíše každej člen..

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi