abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Koupím plenky

<< < (2/5) > >>

Anonymous:
Jestli je řeč o jednorázkvkách a chceš jich jenom pár a ne celé balení, bohatě ti stačí obejít lokální obchody se zdravotnickými potřebami a vybalit jednoduchou větu "Dobrý den, máte nějaké vzorky plen pro dospělé?" a už ti je cpou horem dolem. A ne, neptají se "na co to chcete", ptají se "chcete natahovací nebo zalepovací?" a "je to pro ležícího nebo mobilního pacienta" - skoro až apriori předpokládají že to NENÍ pro vás. Takže, milí spoluouchyláci, nestyďte se. :-)

Drains:
A když se člověk bojí že potká známeho zrovna v lekarně tak je lepší jet o město vedle :) Mě už se stalo že jsem v lékarně potkal spolužačku ze základky :D A zrovna ona byla lekarnice :D

sinsemillis:
Tak sis koupil ortopedické vložky do bot a se svěšenejma ušima si odešel?  :roll:  :lol:

raulik:
:-)

Drains:
Právě že ne :D V tom šoku z tohu mi přestal asi funkovat mozek :D Protože jsem měl napsané jaké plenky chcu na papíře a byl jsem u ní :D A normálně mě oblilo horko jako nikdy v životě x) No, pak jsem u ní občas něco objednal. Výhoda bylo že se snažila vše sehnat.

Ale na jakou větu nezapomenu... jak mi dávala ten balík plenek tak jsem to hned dával do igelitky. A ona na mě: ,,Jak vidím tak ses i připravil."

Podle mě jí muselo dojít že to bylo pro mě. I když jsem se jednou zmínil, to je pro ležíci osobu :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi