abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Příběhy na téma: Diaper Discipline, Diaper Bondage, Diaper Punitions
V nemocnici
tretioko:
Hmmmm - ja bych se asi bal se takhle propalit, ale v zasade nemuzu rict, ze se mi to nelibi. Jsem zvedavej, jak to se mnou dopadne, protoze driv nebo pozdeji se do spitalu asi nejak dostanu. Nejspis asi po nejaky poradny bitce, jinak si to ani predstavit neumim... zdravi totiz slouzi (dokonce i to dusevni, byt o tom obcas pochybuju.)
Vendulka:
K tomu jen stačí dodat. Plínky mám rád nosím je často a všude. V únoru jsem ležel v nemocnici na neurologii. Neviděl jsem bažanty, řešilo to plínkama. Já je nedostal chodil jsem v klidu na wc. Ani mě to tam neláká. Je obrovský rozdíl, když vás někdo zabalí neboť vás má rád a rád to pro vás udělá. Což v nemocnici nehrozí, je to jak injekce, žádné potěšení. Mě plenky vzrušují sexuálně, ale v nemocnici mi nic neříkejí.
martins:
Škoda, že jsi tu pravdivou část nepoponesl trochu dále :)
gumplík:
V roce 2011 jsem byl na operaci s tříselnou kýlou.Jsem taky plenkař,ale v nemocnici jsem na to ani nepomyslel.Je to prostě opravdu jinačí pocit i když jsem pomalu nemohl vůbec chodit,radši jsem se nějak i přes bolest došoural na záchod a hned po operaci jsem měl bažanta.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi