Pokud nechcete projímaví účinek do hodiny, tak doporučuji to, co dělám já. Večer předem si dám do mixéru 4 jabka, 3 hrušky, 2 pomeranče a 4 banány.. vznikne poměrně velká hmota plná vlákniny, která, jak je známo, nejpřirozeněji váže vodu ve střevech (a v ní toxíny.. lék babiček).. ráno se probudíte na bolest v břiše a já třeba chodívám v tu chvíli na procházku, třeba na nákup obědu.. je toho vážně hodně moc, kakám většinou tak 10-12 sekund hodně husté kašovité hmoty, která rychle vyplní plínku všude možně.. chuťově příjemné (ovoce), jen se to doporučuje dělat jen tak jednou za 2-3 týdny, kvůli náloži vit. C.. no a z mého pohledu, časem otravuje i to dělání se s tím, krájení, odpeckování, pak sníst to všechno.. většinou pak to ještě zapiju dvěma sklenkama vody, aby měla co vláknina navazovat a jdu spát.. ale tak když je to tělu nejpřirozenější očišťovací proces, tak proč ne.. mohla bych se zeptat ohledně toho Psylia? docela mě to láká, jen se toho bojim, že když si to dám v pátek k večeru, že mě to chytne v pondělí cestou do školy.. dá se nějak naplánovat účinek? jako s těma mýma jabkama, vím, že ráno to je..