Abdl > Obchody
www.adultbaby.cz
Jane-p:
Zdravím,
tak, některé zboží již je skladem, můžete se podívat. Doufám, že se Vám bude líbit.
http://adultbaby.cz/items.php?cat=1&cat2=12
Jane-p:
Zdravím,
upozorňuji, že máme poslední Abri Form M4 skladem, poté již všude seženete jen Air plus. Pokud chcete naposledy tento typ, objednávejte již nyní, zbývá jich jen pár!
Dále máme v e-shopu pleny Tranquility ATN, které Vás vyjdou mnohem levněji. Pokud bude dost zájemců, objednáme je ve velkém množství a rozdělíme mezi Vás. Na tyto pleny vytvářejte objednávky samostatně, ať máme přehled :)
Děkuji a zdraví Vás Jana,
adultbaby.cz
pdbrno:
Tak jsem si myslel jak se e-shop polepšil ale nějak moc mu to nejde.Co se týče komunikace ohledně zásilky je dosti špatná a až po několika urgování mě došla zásilka ale přímo od paní švadleny.Hlavně že nabízejí dle obrízku bodyčko s igelitopvou vrstvou ve spod a zapínáním u prostřed ale došlo mi trošku něco jiného.
Jak jsem zjistil tak pan chatt opět figuruje v eshopu dokonce mě od něho došel i email a současný majitel je asi jeho přítelkině co občas psala emaily za něj.
Jaklé máte vy ostaní skušenosti?
newbie:
Muj nazor je stale stejny, neobjednal byl si tam ani rohlik a panu Chatovi neverim ani pozdrav.
pdbrno:
Tak internetová adresa e-shopu už nefunguje.Takže opět se pan chatt vyznamenal.To bylo slibů že se to zlepší.Pochybuji o tom že se zevšemi finančně vyrovnal.Já jsem si tam objednal bodýčko s igelitovou vrstvou v rozkroku a přišlo mě až po pár urgencí ůplně něci jíního.Musel jsem to řešit se švadlenou.
Jaké máte skušenosti vy?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi