Autor Téma: Dry Nites  (Přečteno 128503 krát)

Offline goodnite

• 101 a více
Re: Dry Nites
« Odpověď #120 kdy: Prosince 07, 2013, 01:23:56 »
S tím musím naprosto souhlasit tolerance u nás na plínky je takřka nulová. U nás se možná tak tolerují feťaci a homosexualové. A jak mile vidí tříleté dítě v pleně tak hned jdou řeči "vidíš to tak velký dítě a ono má ještě pleny to snad není ani možný" to např.v Americe je prý běžné potkat i šestileté dítě v pleně. Opravdu by to chtělo u nás změnit toleranci a nadhled. Jináč mám taky docela rad dětské pleny a je opravdu škoda že je u nás velmi malý trh a výběr plen jak těch dětských tak i pro dospělé.
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Guest »

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #121 kdy: Prosince 07, 2013, 09:37:45 »
Jestli si myslis, ze 6ti lete dite v plenkach je uplne normalni, tak nevim. Davat toto za priklad neni dobre. Prave vyzrani a lini amici zblli jiz zminenou reklamou si mysli, ze je to v poradku. Zdrave dite, pokud jde jeho vyvoj jak ma, tak nema problem plenky odlozit mezi 1-2 rokem. BTW to ze by to bez plen neslo uplne? Ale taky slo najdi si neco o bezplenkove metode. A ze by byl zdejsi trh maly co se tyce plen pro deti a dospele? To si nemyslim, ale pokud mas ten pocit, tak co ti brani nakoupit v zahranici?

Offline goodnite

• 101 a více
« Odpověď #122 kdy: Prosince 07, 2013, 12:49:36 »
No abych to upřesnil trh je u nás obsáhlí ale pouze na objednání skus přijít do ZP aříct jedny depend,nebo seni,běžně je všechny ZP nemají to samé pampers 6nebo dokonce7 unas nejsou běžně dostání např. známí mi říkal že v Britanii pleny pro dospělí  mají běžně v obchodácích což u nás ne a nemusíme tak daleko v německu mají také širší výběr co se týče dětských i dospěláckých plen.K obědnání mi brání hned dvě věci první jazyková bariera a druhé společné bydlení s rodiči tuším pohled a spoustu otázek co ti to zas přišlo za balík a pod.

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #123 kdy: Prosince 07, 2013, 16:55:12 »
Mas pravdu, ze v normalních obchodech jsou k sehnani velmi obtizne nebo vůbec. Od toho jsou zdravotnicke potreby. Vetsina je dnes clenem nejake vetsi site a neni problém si vytvorit objednavku v klidu domova a pak je prijit na misto a rict jdu si pro objednavku cislo .... na jmeno .... Nehledat problemy tam kde nejsou. Dále ohledne jazykove bariery, dalsi vymluva, bud si tech par slovicek nutnych k realizaci objednavky najdes ve slovniku nebo co pouzit takovy google translate co prelozi cele stranky? BTW balik na postu je dalsi moznost, prijde ti jen oznameni a ted v dobe pred Vanocema se da lehce vymluvit, ze jsi objednal nejaky darek. A dal....? :)

Offline Jake

• Email nefunguje
  • 50 a více
  • *
« Odpověď #124 kdy: Prosince 07, 2013, 22:59:50 »
V tomhle bych viděl spíše jiný problém a to je, že když si objednáváš třeba z UK , tak plínky by stály 9 £ a poštovné tak 15£  :D . Je pravda že třeba v UK jsou plínky i dost levné a k sehnání jsou i v obchoďácích, v Německu je výběr menší, ale též ok, akorát ceny už jsou podobné našim  :x  .

Offline goodnite

• 101 a více
« Odpověď #125 kdy: Prosince 08, 2013, 00:03:42 »
Ano cena je také jeden s faktoru ,balík na poštu ano je to dobra možnost ale horší je to doma s úkrytím aby to naši nenašli již teď mám strach až jednou objeví můj úložný prostor v mé posteli naditý plenama a dudlíkama . O strojovém překladu od Googlu vím také  ale měl jsem spíše na mysli to kdybych jel např. do Anglie a tam si sám v obchodě vybral tam mi googl ani slovník už moc nepomůže.

Offline Jake

• Email nefunguje
  • 50 a více
  • *
« Odpověď #126 kdy: Prosince 08, 2013, 00:28:04 »
Můžeš vyrazit, odkud myslíš, že přišli samoobslužný pokladny ?  :)  . A i když by ne, tam tě nikdo už tuplem nezná, takže přečíst si kolik to stojí a dát pokladní peníze zvládne i malé dítě  :D  . Navíc v akcích tam koupíš plínky za pakatel, např. 2x pull ups size 6 i za 5,50£ (180,-) .

Offline goodnite

• 101 a více
« Odpověď #127 kdy: Prosince 08, 2013, 11:00:40 »
Ano to vím že stačí přečíst cenu a zaplatit pokladní ale měl jsem spíš namysli že bych zkusil nějaké nové a pochybuji že na balení bude český popis poněvač ho tam nemají ani Němci tak pochybuji o Anglánech to jen Češi na balení píšou ruznýma jazykama pač se celimu světu cpou do zadku hlavně teda Amíkum.

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #128 kdy: Prosince 08, 2013, 11:42:28 »
Cesi se cpou do zadku tak maximalne nemcum, jelikoz je na nich zavisla nase ekonomika, jestli myslis, ze jsou popisky v anlictine na vyrobcich kvuli amikum, tak jsi taky vedle :) Jine jazyky tam jsou hlavne z toho duvodu, ze se to zbozi vyvazi, ale to jsi zrejme nedomyslel. Jen jeste jedna rejpava, k cemu vlastne popis, rekl bych ze te stejne zajima akorat velikost, která je uvedena zretelne na obalu cislem. Savost a podobne ficury se stejne u detskych plen neudavaji.

Offline goodnite

• 101 a více
« Odpověď #129 kdy: Prosince 08, 2013, 16:44:37 »
Nejde mi jen o dětské pleny zajimají mě i ty pro dospělé takže popis v češtině je tak taky trochu třeba poněvač většina anglicky mluvícých zemí užívá váhovou jednotku v librech a ne v kilech tak potřebuješ i přepočet ale to není to nejhorší co by mě trapilo mužem li dovážet vejce s polska tak proč by nemohli dovažet plene s ciziny určitě mi dá mnoho lidí  z naší komunity za pravdu,je přeci pohodlnější a lepší kdyby se to dalo koupit u nás než jezdit do zahraničí a nebo ryskovat e-sopi co si budem nalhávat né všechny jsou poctivý a dodaj ti přesně to cos sis obědnal a zde už jezapotřebí pro vyřízení alspon částečně cizí jazyk znát a  stím vývozem to u nás taky není tak horký poněvač většina u nás prodávaného sortimentu je naopak z dovozu.

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #130 kdy: Prosince 08, 2013, 21:02:14 »
SENI = Polsko, Molicare = Nemecko, Euron = Belgie, Abena = Dansko, Tena = Svedsko, Attends = puvodem z USA, Depend = puvodem z USA, tak ted mi rekni co se k nam nedovazi... :D Co se tyce prevodu jednotek, to dnes zvladne kazdy mobil, tudiz dalsi vymluva. Prijde mi ze je placas jatrama. Kdybys chtel opravdu neco objednat, tak nevymyslis 20 duvodu proc to nejde, ale zacner resit jak to udelat. BTW ohwe.de je velky nemecky e-shop. Lze objednat par veci co se u nas neprodavaj. Objednavka v pondeli = v patek to mas doma. Objednal jsem tam jiz vicekrat a nikdy se mi nestalo, ze by doslo neco blbe, chyba se stat samozrejme se stat muze, ale neni to v jejich zajmu. První objedavku jsem tam udelal pred x lety, kdy byl web jen v nemcine a taky jsem to dal i kdyz nemecky nemluvim. Cekam na reakci co zase vymyslis :D

Offline goodnite

• 101 a více
« Odpověď #131 kdy: Prosince 09, 2013, 23:14:03 »
Pokud jsi četl příspěvek až do konce tak jsem psal že náš trh se skládá především z dovozu. Nevymýšlím důvody proč by to nešlo objednat jen se snažím říct to že by bylo snaží kdyby se to dalo u nás také běžně koupit jako v cizině.A nemysli si že neobjednávám mám objednané zrovna Seni trio ve ZP a přes net taky objednávám jen jsem konstatoval situace které mohou nastat ač už jsou v zajmu prodejce či nikoliv.Ale dost řečí na toto téma  a pojdme se věnovat tématu DryNites jaktak pozoruji tak Huggies má asi opravdu nějaké větší problémy protože mi unás ve ZP řekli že DryNItes zatím nemůžou objednat že vyjednávají jiného dodavatele a kaufland je unás měl ve výprodeji  za 100kč takže jsem si hned koupil 4balení.P.S.omluvte pravopis snažím se psát rychle a ve škole jsem na češtinu taky nepatřil zrovna k premiantům.

Offline marco

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #132 kdy: Prosince 09, 2013, 23:41:15 »
Ahoj lidičky,
jsem tu u vás novej. Pročítám si to tady a je to super, jsem rád že nejsem sám. Kouzlo plen jsem objevil uz za studijí na zdrávce (moje mučení přebalovat někoho a mě nikdo  :( ) ale až teď jim beznadějně propadl. Poslední dobou mam větší tlak ze strany škol a tohle je dobrá relaxační metoda. Si tak tady sedím u NTB mezi nohama mam abri form L4 (zatim jsem jinou nesehnal a navíc jich mam 4 balíky) a na půkách namazanej menalind. Je mi dobře. ;)  Na čůrání do plen ještě musím zapracovat. Nějak se mi to nedaří ale průjem jsem si o výkendu zkusil  :oops: bůh žehnel plínkám.
Jsem tak z 90% DL ale jedna věc mě láká i u AB a to dudlík. Jen nemám absolutně žádný zkušenosti kde a jaký si mám pořídit. Je mi 23 a zkoušel jsem největší dětské ale ty jsou moc malé. Prosím písněte nějaký zkušenosti.
Hezkou noc a pěkný počuráníčko. Marco

Offline Jake

• Email nefunguje
  • 50 a více
  • *
« Odpověď #133 kdy: Prosince 11, 2013, 20:38:32 »
No tak záleží hlavně na tom, kolik máš v pase, dost často i na velikosti stehen  :)  .
Za sebe bych řekl, že můžeš zkusit tady zmiňované drynites, s dospěláckýma pak poradí asi někdo jiný, já na ně moc nejsem  :) .

Citace
DryNites jaktak pozoruji tak Huggies má asi opravdu nějaké větší problémy...
Je možné, že to souvisí se změnami, které huggies oznámili už minulý rok tzn. stažení klasických plínek z trhu a věnování se jen "speciálním" plínkám, respektive pullups a drynites. Otázka je, kam to směřuje u nás a to asi nikdo neví  :?  .

Offline Bibinko

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
    • AB/DL - CR/SK
« Odpověď #134 kdy: Prosince 21, 2013, 08:01:01 »
Kaufland
Voctářova 2401/8
180 00 Praha 8 - Libeň

Akce na DRY NITES (věk 8 - 15) / cena: 100,-Kč